Следвайте ни

Насилник отнесе 2 бона глоба за тормоз на бившата му в Пловдив

viber icon

Пловдивчанин, който многократно е нарушил заповед за защита от домашно насилие, се споразумя с прокуратурата и си облекчи положението.

Историята на двойката започва да придобива кошмарен развой в края на 2018 година. Тогава мъжът посяга на приятелката си, с която живее на семейни начала в града, тормози я ежедневно. В един момент момичето събира смелост и подава сигнал в институциите. Така на 10 декември същата година си издейства ограничителна заповед, с която на насилника се забранява да приближава жертвата си. Въпреки това, той не се примирява и продължава да присъства в живота на гаджето си. 

Мъжът нарушил заповедта общо 3 пъти - на 18 и 19 февруари, както и на 16 май миналата година. Наложена му е мярка за неотклонение подписка, но пловдивчанинът сключил споразумение с прокуратурата и сега ще трябва да плати глоба в размер на 2000 лв. 

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. Насилникът има 7-дневен срок за доброволно изпълнение по отношение на дължимата глоба, като след изтичането му, ако не бъде внесена сумата по определената сметка, ще бъде издаден служебно изпълнителен лист.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?