71

Наркоекшън: Полицията прекъсна сделка с много дрога в гора край Пловдив

Пловдивски полицаи прекъснаха наркосделка и тръшнаха двама на земята. При процесуално-следствените действия са иззети над 350 грама амфетамин и множество таблетки екстази.

Специализираната акция е проведена от служители на Първо районно след анализ на предварително придобита информация за незаконно разпространение на наркотични вещества на територията на Пловдив и региона. В реализацията са участвали и екипи на сектор „Специални тактически действия” към областната дирекция.

В гориста местност край село от община Родопи униформените задържали двама мъже, осъществили сделка с амфетамин. От купувача са иззети над 200 грама от наркотичното вещество. Още над 130 грама, електронна везна и 140 таблетки екстази са открити в близък тайник, ползван от криминално проявения и осъждан дилър. При процесуално-следствените действия са иззети и други предмети, уличаващи мъжа в престъпната му дейност. Започнати са две бързи производства – за разпространение и за притежание на наркотици. Работата по цялостното документиране на случая продължава под надзора на прокуратурата.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?