Следвайте ни

Напрежението в "Коматево" ескалира! Пристигна полиция СНИМКИ

viber icon

Две патрулки пристигнаха в протестантската църква "Жътвари" в пловдивския квартал "Коматево", видя репортер на "Марица".


Минути преди това пред протестиращите се изправи пастора. Хората крещяха "Не ви искаме! Ще ви изжънем, Жътвари! Нямате място тук! Преди време се с правихме със секта, ще се справим и с вас". Комуникацията обаче премина на висок ток и градусът се покачи.


Секунди преди да дойдат двете патрулки ескалацията се покачи за малко да се стигне до саморазправа.


Униформените потушиха напрежението, поне засега.


От протестантстката църква опитаха да се "договорят" с коматевци, като обещаха да има декларация, която забранява дете да прекрати двора на "Жътвари" без присъствието на родители.


Полицаите разговарят и с двете страни. 
 
 
 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Bate

Bate

18.05.2021 | 02:27

От гледна точка на православието, това си е секта. Но ние сме широки души - нямаме против нито протестанти, нито мюсюлмани, нито ЛГБТ. Виктор Костов и Николай Урумов умират от смях, а те са архизлодеите. Търсете тях и сектите приключват.

Отговори
0 0
феникс

феникс

16.05.2021 | 12:52

Срамувам се от подобни съграждани.

Отговори
3 11
Майна

Майна

16.05.2021 | 12:51

ТАЛИБАНИТЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ САТАНИНСКАТА СИНАГОГА СРАМЯЩА ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ КАКТО И ПРОТИВ ВОЯ НА ДЖАМИИТЕ ...НО ЕДНА МИРНА РЕГЛАМЕНТИРАНА И РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА ЦЪРКВА ИМ Е ПРОБЛЕМ....САМО ЗАЩОТО ВЪТРЕ НЯМА РИСУНКИ ПРЕД КОИТО ЕЗИЧНИЦИТЕ И ЕРЕТИЦИТЕ ТАЛИБАНИ ДА СЕ КЛАНЯТ И ДА ПРАВЯТ ЕЗИЧЕСКИ РИТУАЛИ МИСЛЕЙКИ ЧЕ ТОВА Е --- ПРАВИЛНАТА--- РЕЛИГИЯ.....ПРО-СТИ НЕОБРАЗОВАНИ ГАМЕНИ...ХАЙДЕ ДА ХОДИМ ПРЕД СИНАГОГАТА ,ИСКАТЕ ЛИ ???

Отговори
2 26
Комбайбера

Комбайбера

16.05.2021 | 12:47

Жетварки има и на алеята на любовта на ЖП гара и на Скобелева майка, но тях полицаите не ги закачат, защото събират реколтата!

Отговори
3 0
До хаджи енчо

До хаджи енчо

16.05.2021 | 12:37

65 001ватаа църква на жътварите я забий в Двора пред твоята къщурка, капиш.

Отговори
23 1
Хаджи Енчо

Хаджи Енчо

16.05.2021 | 12:10

Толкова за толерантността на българина. Информацията сочи, че това движение има над 65000 църкви в 53 държави по света, но в Коматево - не може. Не са известни някакви проблеми с движението по целия свят, но коматевци ги знаят тези проблеми. Сега ще им чипират децата и след известно време ще ги зомбират.

Отговори
4 29

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?