49
Следвайте ни

Напрежение в Кючука: Мъртвопиян вдигна цял блок във въздуха, нарече жена "дърт вампир" и "помияр"

viber icon

Мъртвопиян пловдивчанин изправи косите на обитатели на блок в кв. "Кючук Париж", научи "Марица". След като се насвяткал, той се запътил към жилищната кооперация, в която живее. Спрял се пред входната врата и, залитайки, започнал да търси чипа, за да си отключи. Не успял да го открие. Тогава решил да натиска външните звънци, за да излезе някой и да му отвори. 

На домофона откликнала пенсионерка. Тя отказала да му отключи, а пияният започнал да сипе обиди срещу нея. Крещял "Дърт вампир!" и "Помияр!". Когато друг не отговорил на позвъняванията, почерпеният пловдивчанин се ядосал още повече. Тогава насочил агресията си към всички. „Майка ви ще ***! Ще ви избия всички“, викал като обезумял той. 

Крясъците му накарали много от обитататели на блока да се покажат от прозорци и тераси, за да видят както става. Обижданата пенсионерка и нейна съседка подали сигнал в полицията. На място пристигнал патрул от Първо районно. Те заварили мъртвопияния, който лъхал на алкохол от метри. Униформените го качили в полицейската кола и го откарали в участъка. 

Подалите сигнала също били привикани да дадат показания. В крайна сметка агресивният пловдивчанин бил изправен пред съда. Пред магистратите той не оспорил постъпката си. Получил глоба в размер на 150 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство за лошото си пиянство и безцензурното си поведение. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Само да кажем

Само да кажем

29.09.2021 | 23:13

НА ТЕЗИ СВЕТЛИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ УМОВЕ НЯМА НЯМА НЯМАААААА ТАКЪВ КВАРТАЛ В ПЛОВДИВ ТОВА Е КВАРТАЛ ХРИСТО БОТЕВ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЯ СВЯТ БОЖЕЕЕЕЕ ЩЕ ПИШЕТЕ В КВАРТА ХРИСТО БОТЕВ , УЛ ... И ТАКА НАТАТЪК , АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА МНОГО Е Н Т Е Л Е Г Е Н Т Н И. ПИШЕТЕ В СКОБИ КЮЧУК ПАРИЖ МАЙМУНИ НЕДНИ

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?