46

Награждават героите на 2022 г. сред огнеборците в Пловдивско

На тържествена церемония ще бъдат наградени отличените в областния етап от Националния конкурс „Пожарникар на годината” в Пловдив. Събитието ще се проведе утре от 10.30 ч. в Дома на културата.  

Конкуренцията сред номинираните е изключително трудна и оспорвана, тъй като в професията на огнеборците се изисква работа в екип и никак не е лесно да бъдат избрани най- достойните след всички, за които професията е призвание. Класирането се прави от комисия, след обсъждане на конкретни мотивирани предложения и оценки за работата на служителите от всички районни служби на Пожарната дирекция. Това има за цел да утвърди постиженията на професията в осигуряването на пожарната безопасност, спасяването и защитата при бедствия. 

Отличията са за служители, работещи в четири раздела. Първият, в който се излъчва комплексен победител, е за държавни служители, работещи по различните направления на дейност. Вторият е за работещите в направление “Пожарогасителна и спасителна дейност”, третият - за служители от направление “Контролна дейност”, а  четвъртият обхваща направление „Превенция”.  Наградените ще представят Пловдив в Националния конкурс „Пожарникар на 2022“. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?