49

На лов за мигранти! Полицията спипа 23-ма афганистанци и трафиканти край Пловдив

Полицията сгащи 23 нелегални мигрнати и трафиканти до пловдивското село Кърнаре. Акцията е осъществена към 12 часа днес, съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. Мигрантите били превозвани с бус със старозагорска регистрация, по първоначална информация от двама трафиканти. 

Полицията е спряла буса за проверка, като се оказало, че вътре се крият 23 млади мъже. Пред униформените споделили, че са афганистанци. Трафикантите са арестувани, а нелегалните мигранти ще бъдат откарани в миграционен център. 

Това са поредните заловени бежанци край Пловдив. През последните два месеца полицията хваща десетки нелегални мигранти, предимно от Мароко. Пътят София-Карлово-Бургас е използват за основно трасе от трафикантите и там е хвърлен огромен полицейски ресурс. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Като ти гледам цапаницата Пътник си

Като ти гледам цапаницата Пътник си

29.11.2022 | 18:02

Разградено ти е дюшемето на главата чифутска Сънуваш таласъми защото много мръсотия си вършел И я тъ дебна да тъ поеееебна и тиквата ти чифутска да резна А Демерджиев дет зовеш шъ дойде като погребален агент за да установи и потвърди че си веке пътник Ти върши мръсотии пък се надай Демерджиев да те спаси

Отговори
1 1
разграден двор!

разграден двор!

29.11.2022 | 17:40

Демерджиев,, спиш ли? Ще ни заколят в леглата ни!

Отговори
2 2
767

767

29.11.2022 | 15:29

Споре т.н. атлантически журналисти от Марица мигрантите са предимно от МАРКОВО.

Отговори
6 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?