49

На косъм: Полицията спря съседска война край Пловдив, преди да се пролее кръв

Двама съседи се скараха жестоко заради силна музика. Конфликтът избухнал с пълна сила в късните часове на вечерта в пловдивското село Анево. Единият съсед се напил у дома си. Вече опиянен решил да надуе музиката. Това обаче не се понравило на живеещия до него, който се опитвал да спи.

Ядосан от шума, който му пречи, той станал и отишъл до съседа си. Направил му забележка и поискал да спре или поне да намали музиката. Това пък вбесило купонджията, Той започнал да псува и да обижда, гонил го и го заплашил, че ще го пребие, ако не си тръгне на секундата.

Измореният съсед позвънил на тел. 112 и подал сигнал. До идването на полицията, пияният не спрял да заплашва, като обиждал и служителите на реда.  Дразнил и кучето си, за да може да вдига повече шум. Униформените му наредили да спре музиката. Купондцията се сдобил и с акт. Изправен пред съда, той заявил, че съжалява за случилото и че то се дължи на влошени отношения със съседа му. 

Магистратите му наложили глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Музика

Музика

18.10.2022 | 14:31

Позната история за мен, обадих се на 112 от там се обаждат на мвр като дават и моя номер, след малко имам позвъняване от органите на реда за уточняване на проблема въпреки че на 112 всичко бях описъл, естествено затворих телефона защото мисля че ако е трябвало щях на тях да се обадя, но по интересното след малко купонджиите идват да ме търсят с кола но се удрят в вдна ограда и до там с мойто издирване, интересно телефона и името ми как са стигнали до тях, това не показва ли някъква свързаност на органите с хора които явно не са много в ред, е и ние чакаме закрила.

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?