71

На косъм от трагедия в Пловдив: БМВ се вряза в стълб, на шофьора му прилошало СНИМКИ

Шофьор на джип БМВ се вряза в преградни пана и стълб на бул. "Христо Ботев" в Пловдив. Инцидентът е станал към 13 часа до Стоматологичния факултет. От полицията съобщиха за "Марица", че на шофьора му прилошало, след което джипът преминал през оградните пана, разделящи платната за движение, озовал се в насрещното и се забил в стълб. На място веднага пристигнали полиция и линейка. За щастие при инцидента няма пострадали, а на шофьора е отказана медицинска помощ, съобщиха още от полицията. Катастрофата е отработена по административен ред. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

08.06.2022 | 17:23

Сига...язе имам три версии ко е станалу: парвата е чи тоз е барзал и е карал кат утърван щот жина гу е чакала вав кревата. Втората версиа е чи са е напушил сас неква трева и си е пумислил чи е емерсон фитибалди и чи е бисмартен сас туй негуву бе ен ве. И третата версиа е чи някуй ром сас каруца гу е засякал на патя и тоз ко да прай-спасил е животат на кончето и моя санародник.

Отговори
0 0
ннн

ннн

08.06.2022 | 15:42

Видях я катастрофата.Този е карал поне със 140 за да отнесе оградата и да се забие в отстрещния стълб.Ако беше карал нормално,металната ограда щеше да го спре и нямаше да я отнесе като сламка.

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?