71
Следвайте ни

На косъм от трагедия: Тираджия ужаси шофьори с неадекватни маневри на АМ „Тракия“

viber icon

Шофьор на ТИР ужаси шофьори с неадекватни маневри на АМ „Тракия“, научи „Марица“. Седналият зад волана кара с безумна скорост в аварийната лента. Изведнъж решава да се престрои и да премине в лява лента. Въпреки наличието на странични огледала, той дава мигач и въобще не отчита, че вляво от него преминават коли. Така с безумната маневра тираджията едва не предизвика трагедия, тъй като с действията си щеше да размаже три от движещите се в непосредствена близост до него коли. Единствено уменията на останалите му колеги по волан предотвратиха пореден кошмар. 

Шофьори коментират, че случката е ежедневие на магистралата. Не е ясно дали шофьорът е бил пиян, изключително уморен или просто разсеян, но една секунда стига, за да се превърне аутобана във филм на ужасите. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пловдив

Пловдив

20.11.2021 | 15:42

Крайно време е тировете да се изкарат от магистралата докато не бъде разширена. Скорост 120 км е по нормално за нашата ,,магистралка".

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?