Следвайте ни

Мярката на шефа на Трето РУ - пак при закрити врата

viber icon

Магистратите от Апелативния съд в Пловдив решиха обжалването на мярката на четиримата задържани - Самуил Хаджиев, Атанас Качаков, Данаил Димитров и Симеон Иванов, да се гледа при закрити врата. Мотивът им бе идентичен с този на колегите им от Окръжния съд - изсветляване на интимни детайли от живота на отвлечения Фарук Манаф.

Предвид новото обвинение на Хаджиев и 9-те тома, приобщени към производството, адвокатите и на четиримата задържани пожелаха време, за да се запознаят с всички материали по делото.

Съдът реши да им даде 2 часа за тази цел, като гледането на мярката ще започне в 12.30 часа. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Как пък....

Как пък....

27.05.2021 | 13:20

Как пък все при него постъпвала тази удобна оперативна информация ? За склада , за катастрофата , все на друга територия и все при него и все нещо неясно. Записите скрити, посещенията в склада не по протокол . Тези хора за глупаци ли ни мислят.

Отговори
3 2
ЗАЩО ....

ЗАЩО ....

27.05.2021 | 11:14

ЗАЩО БЕ С ТИЯ ЗАКРИТИ ВРАТИ.....ДАВАЙТЕ ДА ИМ ГЛЕДАМЕ МУТРИТЕ НАГЛИ....СЪЩОТО ДА БЪДЕ И С БОЙКО ДА ГО ГЛЕЗДАМЕ В ОЧИТЕ....

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?