46
Следвайте ни

Моторист се заби в спряло такси в Пловдив със 100 км/ч

viber icon

Нощно меле между мотор и такси събуди пловдивчани, научи "Марица". Инцидентът е станал в първите часове на събота. Таксиджия бил спрял на светофар, когато директно в колата му се забил моторист. Любителят на високите скорости се ударил със 100 км/ч, без никакъв спирачен път. 

За щастие, и двамата са оцелели и са се разминали с леки наранявания, въпреки тежкия сблъсък. На място след минути пристигнали полиция и линейка. До 7.00 часа сутринта униформените правят оглед и разследват причините. Още по-интересното е, че таксиджията имал уговорка в 08.00 часа и я изпълнил, въпреки че имал болки в рамото. 

Шофьорът на жълтата кола бил приятел на най-известната с красотата си и уменията си лекарка у нас д-р Неделя Щонова. Тъй като имала ангажименти в събота сутрин, тя го помолила да закара родителите й до Катуница. Уговорката била за 08.00 часа сутринта - той да ги вземе и да тръгнат заедно.

Въпреки инцидента, стреса и суматохата, таксиджията намира друга кола, за да удържи на думата си. 

След това се връща сам в Пловдив и чак след това отива в УМБАЛ "Св. Георги" да се прегледа, понеже усеща болка в лявото рамо.

Когато разказва на доктор Щонова, тя се разплаква и отива при него, за да си поговорят. 

"Моят приятел не иска да му благодаря нито публично, нито поименно.
Но все пак, нека кажа...Един мъж, един човек, струва толкова, колкото струва думата му, не колкото пари има в джоба, не колкото милиона му е палатът, нито колкото са му скъпи поръчковите бутикови обувки от фина телешка кожа.
Добрината разплаква по удивителен начин. Особено днес, когато хората често са лоши", коментира д-р Неделя Щонова. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

мхм

мхм

27.09.2021 | 18:37

Коя е тая некадърница Щонова и защо ни занимавате с нея...??????????

Отговори
2 0
Невъзпитан

Невъзпитан

27.09.2021 | 08:18

Хайде сега пак правете шествия с призив да ви пазим на пътя...Та вие САМИ не се пазите,тъпанари !!!

Отговори
7 0
Ρоки Πърпъретков

Ρоки Πърпъретков

26.09.2021 | 23:29

Дали някога ще дойде ден, когато държавата ще намери инструмент чрез който да се избавим от тази убийствена ръмжаща из целия град моторджийска напаст...

Отговори
19 0
Дии

Дии

26.09.2021 | 22:50

Тоя бакшиш защо не е пазил моториста?

Отговори
7 4
Дедо

Дедо

26.09.2021 | 22:34

Щом в моторист,какво да прави човека?

Отговори
7 1
МАРИЦА

МАРИЦА

26.09.2021 | 22:19

са обсебени от Недялка Щонова и Кирил Петков!

Отговори
13 4
ейваааа

ейваааа

27.09.2021 | 05:09

А обсебени.По скоро са обсебени от парите дето им плащат за реклама иначе са тотално фалирали тия некадърници.Нито пишат къде е станал инцидента нито коя е фирмата на бакшиша.Моторист ще се удари със 100км в спряло такси и ще се отърве само с леки наранявания.Това може да стане само във фантазиите на журналиста писал тая платена реклама на нааааааай красивата и можеща и най вече фъфлеща докторка Недялка

Отговори
12 1
До Ейва.....

До Ейва.....

28.09.2021 | 14:12

Ами ти какво си?!............Ненужен лайномет или лайнометка.....с уста по-голяма от на Чифте баня тасовете, а за злобата и тъпотията ти - без коментар!!!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?