49
Следвайте ни

Мощна спецакция срещу купуването на гласове в Пловдив и страната

viber icon

Мощна спецакция на полицията срещу купуването на гласове започва от днес. Тя ще обхване цялата страна, в това число и Пловдив. Операцията е разпоредена от главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров. Като директор на пловдивската полиция за кратък интервал от време през лятото, той обяви като приоритет провеждането на честни избори. Сега като главен секретар на МВР, той продължава тази борба, като в спецакцията ангажира в максимален обем полицейските сили.

Освен служители на СДВР и областните дирекции на полицията в страна, участват и екипи на главните дирекции „Национална полиция“ и „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“.

Основната задача е превенция и противодействие на престъпления срещу политическите права на гражданите и нарушения на изборното законодателство, противодействие на конвенционалната престъпност и установяване на издирвани лица.

Паралелно с това се извършват и проверки по отношение на гражданската регистрация. Операцията ще продължи до изборния ден включително. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Не се правете на мотики.Знаете кой купува.

Не се правете на мотики.Знаете кой купува.

03.11.2021 | 14:39

НАБАРАЙТЕ маминия и здрава измамата и всичко приключва

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?