Следвайте ни

Мощна полицейска офанзива по пътищата в Пловдивско за Великден

Всички камери на "Пътна полиция" влизат в действие

viber icon

Полицай на всеки метър ще има по пловдивските пътища заради празничните дни и очакваното, макар и в по-ниска степен, преселение на народите. 

Контрол ще се упражнява ежедневно, а органите на реда ще следят най-вече за превишена скорост, задължителната застраховка "Гражданска отговорност" и шофиране под влияние на алкохол и наркотици.

Екипи на полицията ще има на основните пътни артерии в областта, като традиционно най-натоварен се очаква да бъде трафикът на изходите на областния град. Полицейски патрули ще бъдат в готовност да подпомагат движението при необходимост.

По информация на пътната агенция на 1, 2 –ри и 6-ти май се спират взривните работи по пътя към Кръстова гора в района на Югово – Лъки, където остава спазването на ограничението от 30 км/ч. Камерите за засичане на скорост също излизат на АМ "Тракия" и по първокласните пътища. 

Пловдивската полиция призовава за разумно и отговорно шофиране за спокойни и безаварийни празничи. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

70 ДЖУДЖЕТА

70 ДЖУДЖЕТА

29.04.2021 | 10:00

КОГАТО ЕДНА ДЪРЖАВА Е СЛАБА И КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯТА Е НА ПЪТЯ

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?