46

Мощна полицейска хайка за мотористи състезатели из цял Пловдив

Пловдивската полиция погна здраво мотористите състезатели. В петък вечерта е проведена мощна акция на всички конфликтни точки, за които има информация, че вършеят любителите на високите скорости, научи "Марица" от свои източници. Поводът - множеството сигнали от граждани за шум в късните часове на денонощието, организиране на опасни гонки и нарушаване на правилата.  

През летния сезон мотористите стават доста по-активни. Едно от местата, на които си спретват гонки, е бензиностанция "Лукойл" на Асеновградско шосе. Сред най-честите нарушения при мотористите са несъответствие на притежаваната категория и мощността на возилото, което са яхнали, също умишлено закриване или зацапване на регистрационния номер, с цел избягване на санкция.  

Очаква се резултатите от акцията да бъдат обявени в началото на седмицата. По информация на "Марица" има много глобени. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Minko GEIO

Minko GEIO

06.07.2022 | 15:29

do esenta nema da gi ima 6e sa na onio svet

Отговори
0 0
Пълна анархия.

Пълна анархия.

03.07.2022 | 18:48

Нека да посетят и с Буково да видят как малолетни бръмчат по улицита с мотори без заглушители,карат коли АТВ та и никоѝ от управата не взима мерки по въпроса.Ате продилжават да тормозят хората с шумните си машини и вдигат прахоляк по улиците.

Отговори
3 0
Невъзпитан

Невъзпитан

03.07.2022 | 14:26

Сериозно ?! Снощи пак пърдяха по " Източен " и " Мария - Луиза " ...Келешите не се спират ! Тел ли до опъваме през улицата...

Отговори
3 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?