46

Момиче нападна полицай в заведение в Пловдив, опита да потроши патрулка

Млада дама нападна полицай в заведение в Пловдив, след което опита да потроши патрулка. Екшънът се разиграл след като униформените се отзовали на сигнал за скандал между две момичета. При поискване на документи за самоличност едното от тях отказало да предостави такива. Била предупредена, че ще се наложи отвеждането й в райнното управление.

Само като чула това младата дама започнала да обижда полицейския патрул с думите „нещастници“, „мърши“ и  „боклуци“. След второ отправено към нея предупреждение, тя ритнала в десния крак единия полицай. Служителите на реда нямали избор и я закопчали с белезници. Докато я карали с патрулката към близкото районно, момичето продължило да буйства и направило опит да изрита страничното стъкло на патрулния автомобил, за да го счупи.

Държала се неадекватно и в сградата на районното. Още във фоайето започнала да обижда всички полицаи с думите „мишки“, „нещастници“ и „боклуци“.  Агресивната млада дама била изправена пред съда по бързата процедура. Там признала всичко и казала, че много съжалява за постъпката си. Магистратите й определили глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ваня

Ваня

22.08.2023 | 13:55

Колко деградирал и токсичен материал за съжаление. И каква е тази мижава глоба, нима е достатъчно само това. Много жалко наистина.

Отговори
5 0
Стоичков

Стоичков

22.08.2023 | 13:41

С 100,200лв. наказания скоро няма да има ефект. Това "разкарване" на органи,обиди,опит за повреждане на имущество трябваше отдавна да се завишат глобите,но законотворците явно не разбират какъв е проблема и,че тези мерки са остарели. Когато изтрезнеят или отмине ефекта от стимулантите всички съжаляват,до следващия път.

Отговори
4 0
Хаха

Хаха

22.08.2023 | 10:52

Момиче с характер на дива котка

Отговори
1 1
мхм

мхм

22.08.2023 | 10:32

Хахахахаахахах, ей много б.оклук се пресели у Филибето :))

Отговори
13 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?