71

Момчето от гаврата в мола: Искаха ми 20 лв. за среща с Чеченеца, след клипа се страхувах да изляза

След клипа се затворих в стая, беше ме страх да изляза от вкъщи, не ми се излизаше никъде. Не ми се разговаряше никого, дори с родителите ми. Това коментира 20-годишният Денислав, който стана жертва на гавра в мола на ул. "Перущица" в Пловдив и бе вързан на каишка като куче. 

Младежът не се появи по телевизии, а избра да сподели историята си в YouTube канала "Цанов Напред и Нагоре" на Станислав Цанов. 

"Беше ме страх от Тошо Куката. Затворих се вкъщи в едната стая. Родителите ми реагираха зле на всичко това с клипа, не могат да спят заради това", разказа Денислав. 

Относно срещата си с тримата инфлуенсъри, момчето посочи, че връзката е станала със съдействието на негов колега с име Стоян. 

"Беше ми искал 20 лв., за да ме срещне с Чеченеца. Дадох ги. Не бях ги виждал до този момент", каза Денислав. 

След първата им среща, инфлуенсърите и момчето снимат три клипа. Първият е в обект на голяма верига хипермаркети - на него Денислав язди Чеченеца. На вторият клип пък 20-годишният младеж влиза в ролята на сервитьор и поднася гироси на Чеченеца. 

"Искаха социалните мрежи да гръмна. Да има много гледаемост", обясни Денислав. 

В деня на гаврата момчето отива в мола, където инфлуенсърите вече го чакат. "Те бяха седнали и ми казаха, че съм закъснял. Накараха ме да платя таксито на Емили и приятелите й", спомня си Денислав. 

После разказа, че приятелят на Емили Тротинетката - Тихомир/Мелиса извадил каишката, с която го водили като куче. "Вече ми бяха сложили колана. Куката ми казваше какво да правя. Каза да изпълнявам всичко, каквото Емили ми заповяда. Хвърляха ми чашка и искаха да я нося като куче", посочи младежът. 

На въпрос дали посетителите на мола да реагирали по някакъв начин на гаврата, Денислав отговори:

"Хората стояха отстрани и се смееха, снимаха. Някои дори искаха да се снимат с Чеченеца. Никой не реагира отрицателно". 

Запитан за какво се е подчинил - дали от желание за известност или от страх, Денислав посочи второто. 

Младежът разказа, че Стоян, с който работил заедно няколко месеца, постоянно му говорил за Чеченеца - че бил много известен и че изкарвал пачки с пари. Пред водещия сподели, че в училище бил подиграван и обиждан, че е психично болен, пращали го постоянно да слугува и да изпълнява прищевки на момчета и момичета до магазина. 

"Аз исках да стана футболист", каза откровено Денислав. 

Адвокатът му Димитър Киров, който го защитава безвъзмездно, показа изследване от 2020 година, в което ясно се посочва, че момчето се манипулира много лесно и че е податлив на внушения. "Това обуславя невъзможността да се противопостави на тези хора, които реално, виждайки състоянието му, правят стъпка по стъпка това, което си искат", коментира адв. Киров. 

Майката на момчето пък посочи, че до такава степен го е възпитала да бъде добър, че той е станал изключително наивен. 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 32 оценки
4/5 от 32 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
13 коментара
Хм…

Хм…

17.04.2023 | 12:03

Някои не са разбрали, а може и никога да не разберат, че това е като да вземеш патериците на инвалид, за да се посмеете.

Отговори
9 1
Банкер

Банкер

17.04.2023 | 11:53

Те банките и разни други лихвари се възползват от наивността и неосведомеността на много хора и ги загробват с измамни и некоректни договори. Реално повечето кредитополучатели са в позицията на момчето с кучешката каишка.

Отговори
8 0
Западняк

Западняк

17.04.2023 | 00:24

Начинът по който момчето говори и думите, които употребява, като социалните мрежи да гръмнат и гледаемост, ми показва, че той разбира много добре за какво става дума. Адвокатът с 3 години старо медицинско твърди, че момчето е податливо на внушения!… Ако това е болест, дали е лекуван през последните 3 години. А майка му даже не казва че е болен, а твърди че го възпитала да бъде много добър. Това не е болест! Готов съм да се обзаложа, че тримата сволочи-инфлуенсъри няма да отидат зад решетката. Няма за какво.

Отговори
13 16
Чекме дже

Чекме дже

16.04.2023 | 23:46

А Тиквата за подигравката с народа лежа само 24 в ареста

Отговори
19 7
чекмедже

чекмедже

17.04.2023 | 13:31

А дежурния трол още не е разбрал,че с такива *умни мисли* не се печелят избори!Мпрочем,май твоите господари са за затвора!

Отговори
2 0
Много деца се раждат с подобни проблеми и

Много деца се раждат с подобни проблеми и

16.04.2023 | 22:16

абсолютно никой не е застрахован, че на него няма да се случи! Никой и не знае причините за тези заболявания. Нито пък има ясно лечение!!! И ако все още има хора, които се подсмихват на такива деца и младежи, нека са наясно, че един ден може техните деца да се родят с подобно заболяване... Или децата на техни близки... Никой, никой не е застрахован!!! Трябва да бъдем хора, а не животни! И що моему тези деца ТРЯБВА да имат по-особена закрила от закона! Точно поради тази разиграла се гавра с момчето!!!

Отговори
37 3
Умните глави, измислили сюжета и

Умните глави, измислили сюжета и

16.04.2023 | 22:03

сценария на продукцията си, трябва да получат яки реални присъди. В това число и емилито. Щото и тя, завалийката е все по перваза на закона. Фучи с тротинетка по магистрала и горката все нещо не разбрала. Все суха излиза от ситуациите. Но този път сгази лука! Трябва да започне да прави разлика между шега и пошлост, между известност и отговорност! Зер, пълнолетна е. А ако гаджето й тихомир-мелиса я жали и обича толкова много, нека се покаже като пич и влезе вместо нея в пандиза!

Отговори
43 0
Панделата

Панделата

16.04.2023 | 22:03

очаква и тримата инфлуенсъри, но дали ще ги дочака, или ще се окаже, че според съда са почти невинни като младенци....и обществено полезен труд ще им е наказанието е логичният за страната ни въпрос.

Отговори
32 1
Тоя пък

Тоя пък

16.04.2023 | 22:01

Искал да се срещне с простак имали мозък май няма като гледам . Щом се наврял в шамрите си е за него какво ни тормозят с някакъв си там . Каквото си е дробил да си го сърба сам. Тоя не знаели ,че тя флуенци са крет..ени и иди.....оти и слабоумни.

Отговори
8 27
Как досега НЕ разбра, че момчето има

Как досега НЕ разбра, че момчето има

16.04.2023 | 22:09

здравословни проблеми??? Адвокатът му е показал изследване, с което се доказва, че момчето е лесно манипулируемо. Не знам аутист ли е, или друг е проблемът на момчето. Но какъвто и да е проблемът най-малкото е НЕчовешко да се възползваш от такъв човек, след като знаеш, че е ЛЕСНО уязвим!!! А и както се разбра, "сценаристите" целенасочено към него са се насочили именно заради проблема му!!! Щото друг човек няма как да убедят да му вържат кучешкия колан!

Отговори
33 2
СЪДА

СЪДА

16.04.2023 | 21:35

има думата !? Чакаме да видим и чуем !?

Отговори
28 0
Ако, разбира се, някой от

Ако, разбира се, някой от

16.04.2023 | 21:55

инфлуенЦърите НЕ развърже кесията!!!

Отговори
15 4
Кесията,дето я нямат.Защото тия кърлежи,безработни плужаци само с

Кесията,дето я нямат.Защото тия кърлежи,безработни плужаци само с

17.04.2023 | 10:02

Бездействане,експлоатиране на хора и ситуации и пошлост са свикнали да си докарват по някой лев.Абсолютно вредни,злобни и престъпни подобия на хора!

Отговори
7 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?