2374

Мнима гадателка празни портфейлите на пловдивчани

Жена от ромски произход, представяща се за невероятна гадателка кръжи из Пловдив и празни портфейлите. Обикновено спира хората, омайва ги с изречението "Чака ви много добра новина" и ги оплита в мрежите си, като си иска солидно възнаграждение. 

В социалните мрежи мнозина пловдивчани пишат предупредителни постове, свързани с мнимата врачка. 

"Пазете се от тази жена, спира хората по улиците, казва им, че ги чака много добра новина и почва да ги заговаря. Прави се на гадателка и най често спира малолетни деца, като им казва, че ще се случи нещо страшно в дома им и по този начин им иска пари, за да разваля магии. И ако не искаш да й дадеш, започва да кълне. Промива главите на хората, най вече на децата", пише пловдивчанин. 

По думите му, мнимата гадателка обикаля цял ден по улиците, като най-често е забелязана в района на ВМИ,  бул. "Руски", кв." Кючук Париж" и Централна гара.

"Преди 2 години вкъщи имахме болен и тази ме спря на Централна гара. Наговори ми ги едни и ми иска пари. Бях и дал 50 лв., буквално ме обра ! И ми каза, че са били 2 сестри близначки и ако някой ден не ме поздрави, да знам, че не е тази с която съм разговарял", пише в предупредителния си пост пловдивчанинът. 

Разказва, че скоро я е забелязал до хотел "Тримонциум". 

"Спря се пред едно момиче на 16 години и говореше. Видях как момичето й даде пари", пише още той в поста си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дани

Дани

25.06.2022 | 14:07

Ами гадателката сигурно се казва Елена Станкова, тя учи децата си да крадат от беззащитни хора, и после да обвинява някой друг за виновен. Разбива животи и вкарва нормални хора в лудницата. Тая ли ви е гадателката? Долна е вярно!!!

Отговори
0 0
Действай ..

Действай ..

24.06.2022 | 08:46

Защо пишеш ами не се обади на 112 ...

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?