Следвайте ни

Млада пловдивчанка преживя кошмар в подлеза на Чифте баня

viber icon

Млада пловдивчанка преживя истински кошмар докато преминава през подлеза на Чифте баня в града под тепетата, научи "Марица". Жената се прибирала малко след 20 часа. Слязла по стълбите в подлеза до Пловдивската духовна семинария. На излизане обаче била неприятно изненадана. 17-годишен я опипал по задните части. 

Тя се обърнала към мераклията, като в този момент той си свалил панталона и показал демонстративно половия си орган. Стъписана пловдивчанката му казала, че ще извика полиция, но опипвачът не се стреснал, а се върнал в подлеза да чака следващата жертва.

Дамата звъннала на приятеля си и го уведомила за случилото се, а той подал сигнал на тел. 112. Младежът бил хванат от униформените и изправен пред съда. Преди няколко дни магистратите му наложили глоба в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ммуу

Ммуу

19.08.2021 | 14:36

Голяма новина, няма що!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?