Следвайте ни

Мъж се закани на рейсаджия: Ще те заколя!

viber icon

Пандемията продължава да ражда куриозни случки в градския транспорт на Пловдив.  За една от тях разказа читател на „Марица“. Преди няколко дни шофьор на градския транспорт изпълнявал курса си. На една от спирките чакал пловдивчанин без маска. Рейсаджията не спрял и го подминал, тъй като пътникът не бил подготвен със задължителния аксесоар срещу разпространението на вируса. 

„Шофьорът се ядоса, че той трябва да обяснява на пътниците и да им напомня да си слагат маска, а не кондуктора, който дремеше на седалката. Така подмина човека“, каза читателят ни. 

Всичко минало като нормална случка. Вечерта обаче станало напечено. Изоставеният на спирката пловдивчанин издебнал рейса със същия шофьор и като го видял, му отправил заплаха, че ще го заколи. Рейсаджията се стресирал, но дал знак, че разбира гнева на човека.

"До ескалация на напрежението не се стигна", разказа нашият читател, който по ирония на съдбата се прибирал със същия автобус.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?