Следвайте ни

Метален гараж кацна върху детски кът в Асеновград, жителите настръхнаха СНИМКИ

viber icon

Истински скандал се заформи в Асеновград след поставянето на ламаринен гараж на мястото на импровизирана детска площадка. Металната клетка е позиционирана на ул. „Цар Иван Асен Втори“ 117, между блоковете, на 1 юли, от съсед на недоволните. По тяхна информация собственикът на металния гараж е общински служител. Той получил разрешение за монтиране на клетката, като за целта са били премахнати изградените от живущите наоколо детска площадка ,пейки и масички. 

Металният гараж на живущ от блока бе поставен без знанието и одобрението на останалите хора, но с разрешението на общината“, алармира в социалните мрежи Милена Александрова. Часове след монтирането на ламаринанта съседите са събрали подписка за премахването ѝ и са подали жалба. 

В крайна сметка металният гараж е премахнат заради недоволството на хората, съобщиха за „Марица“ от Общината.  Изкарал е на терен общо четири дни – от четвъртък до неделя. 

„Самата детска площадка е дело на хората там, не е с разрешително. В крайна сметка човекът се е съобразил с техните искания и е премахнал гаража“, посочиха още от община Асеновград. 

Тъй като собстеникът е бил на почивка, гаражът е престоял 4 дни. Иначе щял да го махне по-рано, заявил той пред недоволните. 

Разрешителното му било издадено на 27 май, със срок на действие от 1 юни 2021 до 1 юни 2026 година. 

Резултатът от хорското недоволство е налице, но детската площадка вече я няма. Съседите смятат, че общинският съветник го е хванало срам и е решил да се съобрази с настроенията. Те се заканиха, че и занапред ще бъдат непремирими към подобни прояви, тъй като инцидентната проява може да с епревърне в честа практика. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?