Следвайте ни

Мерцедес зареди гориво 9 пъти без да плаща, ето трика му

viber icon

Полицаите от РУ Труд установиха и задържаха извършителя на поредица от кражби на гориво от 9 различни бензиностанции на територията на областите Пловдив и Пазарджик. 

Кражбите са извършвани от началото на месец ноември до момента.  29 - годишният мъж обирал бензиностанциите като използвал лек автомобил „ Мерцедес “. 


Преди да спре да зарежда, подменял регистрационните табели на управлявания от него автомобил с номера, взети от вече дерегистрирани  МПС. По този начин  се опитвал да прикрие следите си, напускайки обекта без да заплати. Общата стойност на зарежданията е над 1 500 лв. 


В хода на последващи процесуално- следствени действия е извършено и претърсване в дома му, където  служители на районното управление открили амфетамин. Количеството ще бъде установено след извършената експертна справка. 


Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава под наблюдение на Районна прокуратура Пловдив.  

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

gloryson

14.02.2020 | 06:38

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. ([email protected]) Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected])

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?