71

Мераклия: Беглец от ареста сваля репортерка в съда в Пловдив

30-годишният Юлиян, който застана пред Районния съд в Пловдив за бягство от ареста на Шесто РУ, за оказана съпротива на полицаи и за притежание на наркотици, си хареса репортерка, дошла да отрази процеса срещу него. Той не скри симпатиите си, като често се обръщаше назад, за да я погледне. Дори запита представител на Съдебна охрана "Коя е тази госпожа?".

Със сигурност Юлиян е останал впечатлен от колежката, която е като извадена от корица на модно списание, но мераците му бързо бяха посечени, тъй като трябваше да сключва споразумение и да пренастрои мисленето си в друга посока, а именно какво ще бъде наказанието му и колко ще лежи зад решетките. 

Прокурорката по делото и служебната защитничка на Юлиян постигнаха съгласие за споразумение и то бе одобрено от съда. По обвинението за бягство получи 6 месеца лишаване от свобода, идентично е наказанието за притежанието на наркотици, а за съпротивата срещу униформени получи 500 лв. глоба. В крайна сметка споразумението бе сключено за едно общо най-тежко наказание - 6 месеца затвор и глобата от 500 лв. 

Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 5 оценки
5/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Аз стигам

Аз стигам

08.12.2023 | 13:14

До заключението че щом името на репортера е тайна майна Това само ще да е Тони квадратната чииииифутска глава Той е баш криминалния репортер на чиииииифутската Мекица Той кисне с часове дни и месеци в залите на съда В офисите на прокурори съдии следователи и РПУ тата в цялата страна и излъчва постоянен сексапил На него само му е фърлил мерак въпросния чиляк

Отговори
1 0
Човек

Човек

08.12.2023 | 12:13

Остарява Меракът остава Ами Репортерката да му пусне Видено на другия свят ще и бъде Ко съ стиска Иначе ще и стане навик и виж взела че и пайджасъла

Отговори
0 2
На тоя за&ника му се пече колко ще лежи,той върти очи и се облизва по

На тоя за&ника му се пече колко ще лежи,той върти очи и се облизва по

08.12.2023 | 11:45

Репортерка,отразяваща присъдата..Оооф,не е добре народът..и все по-зле става!

Отговори
4 1
Ричард Лонг

Ричард Лонг

08.12.2023 | 11:13

При такава новина редно беше да дадете и репортерката?

Отговори
8 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?