49

Мениджър с условна присъда след екшън с полицаи в Асеновград

39-годишен мениджър в Асеновград сключи споразумение с прокуратурата за условна присъда след екшън с полицаи. Мъжът се признал за виновен, като в крайна сметка получил една година лишаване от свобода условно, с три години изпитателен срок. Споразумението е одобрено по-рано днес от Районния съд в Асеновград. 

Грозните сцени се разиграли през септември преди две години. Според обвинението мъжът пречил на униформените да изпълнят задълженията си - не изпълнил разпореждане от полицейски служител, осуетил извършването на проверка за установяване на самоличността му, отказвайки да представи документ за самоличност. За това провинение му е наложено наказание от осем месеца затвор. 

Той е признат за виновен и за това, че  извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, изразяващи се в отправяне на обидни думи и неприлични изрази спрямо полицейски служители, на публично място, включително в присъствието на други лица, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, За това пък получил година затвор.

В крайна сметка му е наложено едно общо най-тежко наказание - лишаване от свобода в размер на година условно, с изпитателен срок три години.Определението е окончателно и не подлежи на протест и обжалване.     

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
rtyrt

rtyrt

01.12.2023 | 16:51

Най-продаваното лекарство за отслабване в света е вече и в България. Бързи резултати, подходящи за всеки, абсолютно безопасни , ще отслабнете без диета и спорт, резултатът е гарантиран, eто oфициaлния caйт:----- http://gg.gg/ketobg

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?