Следвайте ни

Майсторът на ножове Йордан Тотев едва връзвал двата края, учил при най-добрия в Пловдив

viber icon

Голяма драма съпътствала живота Йордан Тотев, който се самоуби в пловдивския квартал "Изгрев".

От няколко месеца той ходил умислен, бил неспокоен и притеснен. Причината била, че има да плаща данъци.

Майсторът на ножове продавал остриетата си в интернет и социалните мрежи с надеждата да си набави средства и да се измъкне, разказват негови познати. Имал ателие, а сградата била под наем.

Явно пандемията го е притисната до стената, няма продажби, няма и пари, твърдят запознати. Тотев е най-добрият ученик на известния пловдивски ножар Кирил Коликов.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Димо

Димо

28.01.2021 | 21:35

До това води масовата психоза. Дори и СЗО започна да си признава

Отговори
8 3
Б. Б. българо убиец!

Б. Б. българо убиец!

28.01.2021 | 19:22

Изглежда почтен и интелегентен човек! Явно психиката му не е издържала на геноцида, на който е подложен целокупния български народ!

Отговори
25 3
Карта

Карта

28.01.2021 | 19:04

Ето това е изхода от икономическата политика на БОЙКО БОРИСОВ!!!! И ТОЗИ НЕРЕЗ СЕ ГЛАСИ ДА ГО ИЗБИРАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ ПЛОВДИВ!!!!! НЕ НА БОЙКО!!!! УБИЕЦА НА БЪЛГАРСКИЯ ОБИКНОВЕН НО ДОСТОЕН ГРАЖДАНИН!!! КАКВО ЛИ МУ Е БИЛО В ДУШАТА ДА МИНЕ НА ТОЗИ ВАРИАНТ.... БЪЛГАРИН ЗДРАВ, РАБОТЛИВ ДОСТОЕН.... БЕДЕН НО ГОРД.... СЛАГА СИ КРАЙ НА ЖИВОТА... ОТ БЕЗИЗХОДИЦА И МИЗЕРИЕ!!!! ТОЯ БОКЛ. ЛУК БОЙКО КАКВО ШЕ КАЖЕ СЕГА ЗА ТОЗИ БЪЛГАРИН??! НА МЕН МИ ПУКА ПОВЕЧЕ ЗА ТОЗИ НАШ "ДЕСИДЕНТ" В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА ОТ КОЛКОТО ЗА НАВАЛНИ!!!! ЩОТО ДО КОЛКОТО Е ЯСНО ТОЯ НАВАЛНИ СИ Е АГЕНТ... И ВСИЧКО КОЕТО ПОЛУЧАВА Е ПО ЗАСЛУГИ... А ТОЗИ НЕСРЕТНИК.... МИР НА ПРАХА МУ!!! ИДВА 4.04.2021Г. ЩЕ ИМА РЕД!!!! ЩЕ ИМА ПРАВОСЪДИЕ.... Иначе не себе си а озверели хора в безизходица ще убиват на ред... Гнус ме е от Г Е Р Б и Гербаджиите...

Отговори
16 11
За сведение

За сведение

29.01.2021 | 08:09

Щото спомена и Навални, та да ти кажа...прост кагебистки кaпут! Точно Навални се бори с корупцията на кагебисткият бандит и шайката му, монтираНИ НАЧЕЛО НА държавата от измайловската и тамбоевската мафия и кръгът "Озеро"! Промитите ви мозъци никога няма да го проумеят това!

Отговори
5 0
Една

Една

28.01.2021 | 18:47

Дребният занаятчия , продължително безработният , гинат ! Важното е за ресторантьора и прочие бизнесмени да има !

Отговори
33 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?