44

Майката на убития Митко изригна: Нищо не работи в тази държава!

Явно нищо не работи в тази държава. Така завършва своя публикация в социалните мрежи майката на зверски убития Митко от Цалапица - Атанаска Бакалова. Тя е изумена, че почти 9 месеца след трагедията викат за разпит нейните родители. 

"Викат бабата и дядото на Митко от Цалапица на разпит. Някой след почти 9 месеца е решил, че е дошъл момента да отчете малко работа! Та чак сега ли, след толкова месеци,? Та те не са присъствали на убийството! То даже баба му не е в България, тя се прибира след убийството.  Цели 8 месеца и 25 дни няма кой да провери къде е била и в коя държава! Чудя се 76-годишния му дядо какво ще питат него? Та той какво да им каже? Чудя се те, който трябва да разпитат не разпитват, ама тея хора, ще разпитват. Важното е, че Рангел Бизюрев не го разпитват криминолози и психолози, ама мойте родители ги викат. Нито са присъствали на убийството, нито знаят нещо!", възмущава се почернената майка.

Атанаска обяснява, че е съпроводила родителите си за разпит. "Що не вземат да разпитат, тези които участват в убийството на Митко, ами 8 месеца нищо! Те записи от камери на частна книжарница и детската градина и парка не са свалили. 3 месеца и 5 дни след убийството дошли да търсят записи от камерите от 20 юли", допълва тя. 

Оцени новината

Оцени новината
2.6/5 от 5 оценки
2.6/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Ной

Ной

16.04.2024 | 18:52

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Отговори
0 4

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?