Следвайте ни

Майката на Жоро Плъха: Доктора е мафия – плаща, бяга и никой не го търси

viber icon

Майката на Жоро Джевизов – Плъха Златка днес остана разочарована от развоя на делото срещу убиеца на сина ѝ – д-р Иван Димитров. 

Медикът днес не се яви за рестарта на делото срещу него поради здравословни причини. Това провокира и остър коментар от Златка Атанасова. 

„Защо не идва на делото? Той може да е избягал! Трябва полицаите да го връзват и да дойде. Не знае ли, че има дело? Болен бил, операция имал – чуди се как да се измъкне. Не знак какво става тука“, възмути се майката на Плъха след отлагането на делото заради отсъствието на доктора. 

„Очаквам хем да плаща за децата, хем да отива в затвора и то до живот. Синът ми беше на 28 години. Каквото и да е направил, не трябваше да го убият. Ще гледа ли сега доктора децата? Не иска да плаща, нито да отива в затвора. Сигурно дава пари някъде, може да е мафия – бяга и никой не го закача. Защо се подиграва с държавата? Много голям гръб има. Може някъде и него да утрепят, че и дело да няма вече“, каза Златка. 

Делото бе отложено за 23 юли. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

възхитен

възхитен

01.07.2020 | 13:29

каква интелигентна физиономия !

Отговори
2 0
Rosalina DE LUCIA

Rosalina DE LUCIA

30.06.2020 | 16:21

Здравейте г-жо и г-н, На този коментар обявявам новите си съобщения. Свидетелствам за получения заем и искам да благодаря на г-жа Виолайн. Имате важен проект за изпълнение, но за съжаление нямате достатъчно пари, за да започнете. Вашият бизнес е фалирал и търсите средства, за да започнете, това съобщение е за вас. Моля, свържете се с тази дама с кредитора на IBSI-BANQUE. Ето неговия имейл адрес: [email protected] Благодаря ти !

Отговори
1 4
каква е майката на един ПЛЪХ?

каква е майката на един ПЛЪХ?

30.06.2020 | 16:00

Женски ПЛЪХ! Црррррррррррррр

Отговори
2 0
Да бе, децата

Да бе, децата

30.06.2020 | 14:20

Плъхинята защо не спомене, че "децата" не са припознати от нейния гризач - традиционна практика сред плъховете, за да се точи социала?

Отговори
13 0
123

123

30.06.2020 | 13:20

Да бе, мафия, а като беше влязъл да краде синът ти. Да ви кастрират циганите , че само социалните не може да ви наплатим.

Отговори
15 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?