1553

Майката на близнаците: Те са невинни! Оставете семейството ни

Децата ми са невинни. Рангел е в основата на убийството. Това коментира пред "Bulgaria On Air" майката на близнаците Борислав и Валентин Динкови от Цалапица. "Радвам се, че Рангел вече е тук и ще се разкрие всичко, за да престанат обидите към децата ми и към цялото ми семейство", посочи Йорданка.

"Мислите ли, че ако е имало доказателства за нещо друго, досега те нямаше да са обвинение?", запита майката и добави, че Рангел Бизюрев стои в основата на жестокото убийство на 24-годишния Димитър Малинов преди осем месеца. 

В четврътък, ден след екстрадицията, Рангел бе изправен пред Окръжния съд в Пловдив. Съдия Екатерина Роглекова го остави за постоянно в ареста, като определението й подлежи на протест пред апелативните магистрати след няколко дни. В съдебната зала стана ясно, че в показанията си Бизюрев е посочил, че не е имал намерение да причинява смъртта на Митко, а само да си изяснят отношенията. 

Във вторник ще се проведе заседание по делото срещу близнаците Борислав и Валентин Динкови, Там Бизюрев следва да бъде разпитан като свидетел. 

Оцени новината

Оцени новината
2.5/5 от 2 оценки
2.5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
ЦЯЛОТО

ЦЯЛОТО

25.03.2024 | 14:27

Село скача против престъпниците и така трябва,никаква милост за такива,цялата им тайфа са наркотрафиканти,ама къде сте тогава,когато лилавите бият,крадат и даже убиват българи...а....? Тогава се скатавате,като мишки и гледате сеир.....Мръсно и долно племе сме българята,нема какво да се сърдите,това е истината.....

Отговори
1 0
Фарс

Фарс

24.03.2024 | 14:22

Оооо милите ми близнета, маааама ви дееееба!!! В затвора комплексари!!!!

Отговори
3 0
Цици със пици

Цици със пици

24.03.2024 | 13:19

Бързо под руините тея наркомани трябва да ходят във месомелачката и да ги заровият тях заедно със майката КЪТ УБИВАХТЕ НЕРЕВА НАРКОМАНИ ПСЕТА

Отговори
3 0
Мразим Джендърите

Мразим Джендърите

24.03.2024 | 13:00

В Аушвиц да ги карат тия смачкани наркомани

Отговори
9 0
Пловдив

Пловдив

24.03.2024 | 12:13

А невинни ми какво правят в килията .

Отговори
8 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?