Следвайте ни

Математика от Карлово сгафи с ало-измама

viber icon

Един от най-сериозните играчи в бизнеса с "чистенето" на заборчлели фирми - Иван Богданов, влезе в затвора, но за друго престъпление. Математика, както е известен в родното си Карлово, е собственик на над 70 дружества с общи дългове към НАП и различни кредитори за над 10 млн. В началото на 2018 г. той бе осъден като член на банда за ало-измами. Към момента Богданов е изтърпял присъдата си и е на свобода. 

Богданов, като всички свои колеги, има богато криминално минало с десетки - висящи досъдебни производства за измами в Пазарджик, Велинград, Карлово и Пловдив. Източници на "Марица" разказаха, че след излизането си от затвора в края на миналата година отново се е забъркал с различни схеми, за да може да плати обезщетението от 32 хиляди лева, на което Пловдивския съд го осъжда заради ало-измамата.

Юлиян Альошев е най-големият конкурент на Математика в бизнеса с изкупуването на задлъжнели фирми в Подбалкана. Ромът от Ведраре също има десетки фалирали фирми на името си. Бързо навлязъл в бранша, защото слагал подписа си в нотариата срещу 50 лева, докато тарифата на Богданов била 5-6 пъти по-висока. 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?