46
Следвайте ни

Мъртвопиян шашна пловдивско село, свали си гащите на центъра

viber icon

Работник се напи и реши да развее мъжкото си достойнство в центъра на пловдивското село Искра, научи "Марица". Мъжът е родом от Пещера, но се установил в малкото населено място.  Изкарвал си прехраната като общ работник на частни начала. 

След като свършил със задачите за деня, той решил да пие. Не след дълго вече не можел да се държи на краката си. Тръгнал си към дома, но когато стигнал центъра, изненадващо си свалил гащите и показал половия си орган. Възмутени жители на селото сигнализирали полицията. Униформените пристигнали и задържали пияния мъж. За грозната си постъпка той бил изправен пред съда, като магистратите му определили глоба в размер на 1000 лв., считайки че санкцията ще има нужната превантивна роля. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Петко

Петко

14.10.2021 | 08:13

Значи геевити могат да сеят разврат навсякъде и даже ги поощряват, а хетеросексуалните ги глобяват, когато искат да покажат сексуална си орентация

Отговори
0 0
стар, пиян, беззъб седесар

стар, пиян, беззъб седесар

13.10.2021 | 15:57

Само СДС, долу комунизма, оставете рома да си вее слона!

Отговори
1 0
Облекчение

Облекчение

13.10.2021 | 15:42

Като си е пийнал повечко сигурно е искал да се облекчи ама сигурно в селото на центъра няма обществена тоалетна и станал циркът. Според мен може да обжалва поради тази причина, ако се е бил подмокрил щеше да е за резил пък.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?