46

Мъртвопиян се развилня в Кючука, мята камъни по комшиите

Мъртвопиян жител на пловдивския квартал "Кючук Париж" вдигна във въздуха блок на ул. "Кукуш". Екшънът се разиграл в съботната вечер. Мъжът бил в апартамента си. Към 19.30 часа излязъл на терасата и започнал "война" със съседите си на долния етаж, точно под неговия апартамент. Видял, че един от тях също е излязъл на балкона и започнал да сипе псувни и да обижда. 

Майка ви ***“, „Дърти сектантки, ядящи котки“, „Ще ви избия, ще запаля апартамента и ще ви изпотроша прозорците“. Това били само част от крясъците, с които пияният привлякък вниманието на всички в блока. Съседите му казали, че ще викнат полиция, а той отговорил, че „Полицаите са *** и *** и просят жълти стотинки“. Р

Докато обиждал и крещял, пияният пловдивчанин заливал с алкохол през терасата своята "опонентка" от долния етаж, плюел по нея и хвърлял камъни по терасата на жилището й. След подаден сигнал, на място пристигнал полицейски патрул. Агресивният тип бил задържан и отведен в близкото районно управление. Там му бил съставен акт за хулиганство. Пред магистратите си признал всичко и казал, че много съжалява. В крайна сметка се сдобил с глоба в размер на 250 лв. по Указа за дребното хулиганство. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дуков

Дуков

06.12.2022 | 07:39

Съжалява,съжалява ама до другия път пак!Знаем ги тия истории на пиещите в големи количества!

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?