Следвайте ни

Мъртвопиян размаха пистолет пред магазин в „Смирненски“, не искал да чака на опашка

viber icon

Почерпен пловдивчанин изкара акъла на клиенти, чакащи реда си пред магазин в квартал „Смирненски“, научи „Марица“.  

Около 18.35 часа миналата сряда мъртвопияният решил да си напазарува от магазин на ул. „Лерин“. Там обаче заварил опашка от чакащи и се разгневил, че желанието не може да бъде изпълнено веднага. Започнал да крещи на другите клиенти и да спори с тях. В кавгата се намесили и псувни, а кулминацията била извадено оръжие.

Агресивният и солидно почерпен пловдивчанин извадил пневматичен незареден пистолет и започнал да го размахва заплашително сред образувалата се опашка.  Някои си глътнали езика от страх, други залегнали, а най-смелият подал сигнал на тел. 112. На място дошли униформени, които отвели въоръжения в Районното.  

Разпитани са свидетели, които разказали случилото се с най-малката подробност. Пияният пловдивчанин пък признал вината си и изразил съжаление за постъпката си. Изправили го пред съда, като магистратите му определили глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?