71

Мъртвопиян пловдивчанин опита да нахлуе при съседката и стана страшно

Мъртвопиян пловдивчанин изплаши до смърт своя съседка в блока. Екшънът се разиграл в събота вечерта. Жената чула шум от коридора, както и викове. След това се стресирала, защото някой опитвал да отвори вратата и да нахлуе. Събудила мъжа си, след което веднага позвънила на тел. 112. 

Към мястото били изпратени двама униформени. През това време жената и нейния съпруг излезли. На стълбите видели да лежи техния съсед, с когото не се познавали много добре.  Жената слязла, за да чака полицията. Когато пристигнали им обяснила какво се е случило и че пияният опитал да нахълта в дома ѝ. 

Униформените поискали от мъжа в неадекватно състояние да се легитимира, но той отказал и бръщолевил несвързани неща. Бил отведен в Пето районно. После започнал да обижда полицаите. Предвид действията му последвал акт за дребно хулиганство. Изправен пред магистратите, пияният пловдивчанин си признал всичко и казал, че съжалява за действията си. В крайна сметка съдът му наложил глоба в размер на 100 лв. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
новите съседи

новите съседи

07.02.2023 | 14:18

отишъл е по съседски да поиска чаша олио, ама вече и 20 години да живееш с някакви още не им знаеш имената, камоли да ти помогнат!

Отговори
1 0
Михайлов

Михайлов

07.02.2023 | 13:02

Бъди сигурен, ако го нямаше уж мъжа и, щеше,, онзи,, да си остави обувките отвън пред прага.... направила се на,, скромна,,...!

Отговори
3 4

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?