Следвайте ни

Мъртвопиян нахълта в Шесто РУ и нападна униформените

viber icon

Солидно почерпен мъж нахлу с грям и трясък в сградата на Шесто районно в Пловдив, научи „Марица“. Веднага започнал да крещи и да обижда първите униформени, които видял. Настоявал да освободят приятелите му от ареста. Те били тикнати зад решетките 10 минути по-рано след запой. 

Случаят датира от първите минути на 22 юни. Тогава полицаи са изпратени на ул. „Преспа“ по сигнал за силен шум, който нарушава обществения ред. Пристигайки на място, те заварват на пейка пред входа двама мъже и една жена, които пият и говорят на висок тон. След като им се представят им разясняват, че употребата на алкохол на общественомясто не е разрешена им поискват документи за самоличност. Пиянската компания обаче отказва да ги представи. При повторно поискване жената вади личната си карта и я връчва, но мъжете се дърпат и започват да обиждат. „Какви сте вие бе ********, няма да ви дадем лични карти, ще ************* не е излязло в Държавен вестник, че не можем да си пием на улицата““, държали се провокативно те. 

Униформените повикали подкрепление и пияните авери били арестувани и отведени в Шесто районно. Малко след това техен приятел научил, че са в полицейското управление и се вбесил. Тръгнал с бърза крачка, макар и солидно почерпен, и нахлул в Шесто РУ с искане да ги освободят незабавно. След агресивното му поведение се озовал в ареста при останалите. 

Тримата задържани били изправени пред съда, като магистратите им определили глоба от по 300 лв. за всеки заради грозното му поведение.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Дедо

Дедо

01.07.2021 | 22:07

Никой няма да те глоби че си пиеш бирата на пекйката. Живея в Тракия и пред всеки вход е така,но деградирали пиянки дето викат ,заяждат се серът нвсякъде трябва лабут,арест и голяма голяма глоба!

Отговори
7 1
ПОДКРЕПЯМ-ИСТИНАТА

ПОДКРЕПЯМ-ИСТИНАТА

01.07.2021 | 17:44

наистина държавата налага несправедливи глоби--и подтиква нарушителя към нови престъпления--ако взимам заплата от 600 лева и ме глобят 300 лева че съм си пил пиенето пред кварталната пейка--това означава че аз няма как да изкарам месеца-което означава че аз трябва да отида да крада с което ще извърша ново нарушение--глобите трябва да са съобразени с доходите--ако е по-тежко нарушението има затвори -арести и обществено-полезен труд---неможе милионера и той да бъде санкциониран с 300 лева за същото нарушение--този проблем е в цялата държава--милионера плаща данък за жилище автомобил и други наравно с обикновенни граждани които са на по 600-800 лева заплата

Отговори
4 3
Невъзпитан

Невъзпитан

01.07.2021 | 15:57

Само на попитом- нашите полицаи с пистолети ли са,или с тарешници? Защото ако юнакът със сините венци направеше това оттатък океана,сега вече щеше да се е вмирисал...

Отговори
8 2
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

01.07.2021 | 15:29

ТОВА Е ОБИР--АКО ЧОВЕК РАБОТИ И ПОЛУЧАВА 600 ЛЕВА ЗАПЛАТА-ТЕ МУ ВЗИМАТ 300 КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ТОЙ Е ОБРЕЧЕН ДА УМРЕ ОТ ГЛАД--НЕКА ДА ИМА ГЛОБА -НО ТЯ ДА Е СЪОБРАЗЕНА С ДОХОДИТЕ--10% ОТ ЗАПЛАТАТА АКО ВЗИМА 600 ГЛОБАТА ДА МУ Е 60 ЛЕВА--АКО Е БЕЗРАБОТЕН ДА ПРЕСТОИ В АРЕСТА 7 ДНИ ИЛИ ДА РАБОТИ КЪМ ОБЩИНАТА БЕЗПЛАТНО 3 ДНИ--ЕТО ИМА ТОЛКОВА МНОГО НАКАЗАНИЯ КОИТО ЩЕ ПРЕВАЗПИТАТ НАРУШИТЕЛЯ--НО ТОВА НЕ СЕ ЦЕЛИ-ДЪРЖАВАТА ЦЕЛИ ДА УНИЩОЖИ А ПРЕДИ ТОВА ДА ОБЕРЕ ДАДЕН ЧОВЕК--ЗАЩОТО В ДЪРЖАВАТА ИМА НАД 440-000 КАЛИНКИ-ЗАМАСКИРАНИ КАТ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И ЗАРАДИ ТЕЗИ ПАРАЗИТИ НА КОИТО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОДСИГОРИ ЗАПЛАТАТА ПЛЮС БОНУСИТЕ--Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ОБИРАТ ХОРАТА С НЕПОСИЛНИ ГЛОБИ

Отговори
3 17
Барни Ръбъл

Барни Ръбъл

01.07.2021 | 16:15

По куха лейка скоро не съм срещал.

Отговори
8 4
ДО--Барни Ръбъл

ДО--Барни Ръбъл

01.07.2021 | 16:53

ДООТОЧНЯВАЙ СЕ НА КОЙ КАЗВАШ КУХА ЛЕЙКА- И ЗАЩО ДА Е ТАКЪВ?

Отговори
1 3
Ковидчо:

Ковидчо:

01.07.2021 | 17:30

Ами явно кухата лейка си ти, т*пако - няма какво да се доУточнява на коГО го казва! А защо си такъв е повече от очевидно - очеизбодно е!

Отговори
3 3
С.В.

С.В.

01.07.2021 | 17:34

Ти в ред ли си бе. Много била глобата. Трябваше да са в затвора и да бачкат 15 дни да им дойде акъла. Щели да гладуват,ами да умират от глад щом имат пари за алкохол. Аман от пияндури,на всяка крачка са,човек не може спокойно да излезе.

Отговори
6 3
до Ковидчо

до Ковидчо

01.07.2021 | 17:48

Т-ПАЦИТЕ ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ И БЯГАТ--И НЕОБЕСНЯВАТ ЗАЩО СА ГО НАПРАВИЛИ--КАКВО ТЕ НАКАРА ТОЧНО ДА МИСЛИШ ЧЕ АЗ СЪМ КУХАТА ЛЕЙКА?--АКО СИ УМЕН ОТГОВОРИ МИ--С КОЯ ДУМА И ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ СИ СЪГЛАСЕН ДА ВЛЕЗЕМ В ДИРЕКТЕН СПОР?

Отговори
3 1
ДО С.В.

ДО С.В.

01.07.2021 | 18:06

ТИ ЧЕТЕШ ЛИ ВНИМАТЕЛНО ВСИЧКО??--ПИЕНЕТО АКО Е МЕНТЕ Е 1-2 ЛЕВА ЗА ЛИТЪР--И ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ--ЧЕ ПИЕ АЛКОХОЛ ДАДЕН ЧОВЕК-НЕЗНАЧИ ЧЕ Е БОГАТ-И ИМА ПАРИ-БОГАТИТЕ ПИЯТ АЛКОХОЛ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА-А БЕДНИТЕ ПО ПЕЙКИТЕ--СТАВА ВЪПРОС ТУКА НЕ ЧЕ Е ПИЛ АЛКОХОЛ-А ПРОБЛЕМА Е ЧЕ Е НАРУШАВАЛ НОШНАТА ТИШИНА--АКО ЧОВЕКА Е БЕЗРАБОТЕН-Е БЕСМИСЛЕНО ДА ГО ГЛОБЯВАШ--ОТИВА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В АРЕСТА И ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СИ Е ВЗЕЛ ПОУКА--АКО ЧОВЕКА РАБОТИ ЗА 600 ЛЕВА НЕМОЖЕ ДА МУ ВЗЕМЕШ 300 ЛЕВА ГЛОБА-ЗАЩОТО ТОВА Е ПРЕДПОСТАВКА ЧЕ ПАРИТЕ НЯМА ДА МУ СТИГНАТ ДА ИСКАРА МЕСЕЦА И ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ КРАЖБА НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ--ТАКА ЧЕ НАКАЗАНИЕТО ТРЯБВА ДА Е БАЛАНСИРАНО--НЕМОЖЕ ВСИЧКИ И ВСИЧКО ДА СЕ СЛАГА ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ--КАКТО НЕМОЖЕ МИЛИОНЕРА ДА ПЛАЩА ГЛОБА ЗА СЪЩОТО НАРУШЕНИЕ КОЛКО БЕДНИЯ--СЕГА РАЗБРА ЛИ МЕ?

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?