Следвайте ни

Мъртвопиян към полицаи: Да ви умрат децата, ако не ме пуснете!

viber icon

Солидно почерпен младеж сътвори истински екшън в полицейско управление в Карлово, след което бе изправен пред съда. 

Случката се разиграла в сутрешните часове на Ивановден. Около 11 часа в полицията бил получен сигнал от баща за това, че синът му е мъртвопиян и проявява агресия към роднините си. 

Униформени пристигнали на мястото и заварили младежа да плува сред празни бутилки от бира. Лежал на легло в къщата, а в ръката си държал друга бира. 

Полицаите му казали, че трябва да го отведат в районното, но той не пожелал да се подчини. Започнал да се държи цинично и пренебрежително към тях, заради което му щракнали белезниците и го закарали в участъка. 

Там мъртвопияният се заканвал на ченгетата, отправял клетви „да им умрат децата, ако не го пуснат“, обиждал ги като ги плюел и крещял. Опитал се да избяга и се борил с полицаите, които по всевъзможни начини пробвали да го усмирят. 

Съставили му акт по Указа за борба с дребното хулиганство, но той отказал да подпише. Впоследствие побойникът бил изправен пред съда. Заявил пред магистратите, че бил много пиян и че съжалява за стореното.

В крайна сметка му наложили глоба в размер на 200 лв.  Решението може да се обжалва пред Окръжния съд в Пловдив. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

коко

коко

11.01.2021 | 13:30

толкова много ресурси за глоба

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?