Следвайте ни

Мъртвопиян цели граждани с пиратки, псува и заплашва ченгета

viber icon

Война с пиратки си спретна карловец навръх Нова година. След употреба на алкохол започнал да мята бомбички по хората, което пък му донесло глоба в размер на 300 лв. 

Около 13 часа на 31 декември мъртвопияният и компания били в центъра на Карлово и хвърляли пиратки. След сигнал от граждани на място пристигнали униформени и ги предупредили. Аверите се разпръснали. 

Около 14.30 часа обаче две приятелки разговаряли помежду си в градинката на центъра, когато зад гърба им се чул тътен. Оказало се, че почерпеният карловец отново е започнал война с пиратки. Жените се обърнали и установили, че е кани да хвърли втора бомбичка. Група младежи на възраст около 16-17 години му направили забележка, но той се ядосал и отправил закани. Последвало обаждане към полицията. Отново пристигнали униформени, които този път задържали пираткаджията. След ареста той не престанал да обижда и псува ченгетата. 

Карловецът бил изправен пред съда, като магистратите взели решение да му наложат административно наказание – глоба в размер на 300 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?