Следвайте ни

Мъжът, нападнал майка с бебе в "Смирненски", тормозил и други жени

viber icon

Прокуратурата се захвана с мъжа, нападнал майка с бебе в пловдивския квартал "Смирненски". Той е задържан по бързото производство, като предстои да му се повдигне обвинение за нанасяне на лека телесна повреда. 

Установена е самоличността на нападателя. Това е 30-годишният Симеон Гвоздев, адресно регистриран на ул. „Средец“, където обаче не живее от около половин година. Води полускитнически начин на живот като се самонастанява на различни изоставени места. Вчера е задържан е в гараж на бул. „Христо Ботев“.

Симеон е направил пълни самопризнания. Предстои медицинско освидетелстване на пострадалата. Установена е и още една жертва от съседен магазин, която е била ударена от Симеон преди дни.

В момента задържаният е в Центъра за психично здраве, за да бъде установено психическото му състояние, след което най-вероятно ще бъде задържан за 72 часа.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Христо

Христо

06.03.2021 | 18:56

Колко нерегистрирани има...Ужас! Много!

Отговори
0 0
Лимбо

Лимбо

05.03.2021 | 16:55

Оше един проблемен продължително>

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?