2374
Следвайте ни

Мъж от "Столипиново" избяга от карантина

viber icon

29-годишен жител на пловдивския квартал "Столипиново" си навлече сериозни неприятности с полицията и прокуратурата. Причината - бягство от задължителна карантина. 

Екип на Шесто районно извършвал проверки на карантинирани, когато стигнал до адреса на 29-годишния. Полицаите го потърсили, но той отсъствал от дома си, макар да е бил поставен под карантина, и нарушил противоепидемичните мерки. 

В районното е образувана предварителна проверка срещу мъжа от "Столипиново", като за случая е докладвано и на прокуратурата.  Предстои да му се определи наказание за погазването на мерките срещу COVID-19. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Карантина

Карантина

20.09.2021 | 19:33

Може да бъде преписана само от личен лекар или специалист. РЗИ няма право да поставя лица под карантина. Един тест не е основание за заключване като затворник. Поставя се диагноза и тогава се действа. Едва ли има такава.

Отговори
3 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

20.09.2021 | 19:22

Да се открие и незабавно да бъде обилно полят с напалм.Тази процедура мога да е свърша и аз и то напълно безплатно.

Отговори
2 2
Дали е само тоя?

Дали е само тоя?

20.09.2021 | 18:29

Не само тоя патладжан не си спазва карантината , на скоро една от тая същата раса беше на съдебно заседание . Цялата къща под карантина , тя не .

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?