2374
Следвайте ни

Магистрати и адвокати връчиха награди на изявени пловдивски студенти СНИМКИ

Конкурсът се организира за първи път и ще се превърне в традиция

viber icon

Трима петокурсници от Юридическия факултет на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" бяха наградени в пилотното издание на конкурс за изявени студенти в града под тепетата.

Събитието и надпреварата са по случай 60-годишнината на ПУ, Студентския празник и 30-годишнината на Юридическия факултет.  Така ръководството на факултета за прависти, съвместно магистрати от Районния съд и представители на Адвокатска колегия – Пловдив връчиха награди на избраните.  Те впечатлиха журито с отличен успех, с научноизследователски постижения, участие в различни инициативи, свързани с научно творчество и занимания извън областта на правото.

Адвокатска колегия – Пловдив награди Васил  Илиев, наградата на Районния съд получи Надежда Чукалова, а наградата на Юридическия факултет отиде при Франческо Ночев.

Подобен конкурс за изявени студенти се организира за първи път тази година, като организаторите обещават да се превърне в традиция.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?