Следвайте ни

Люто бабе бутна племенницата си пред микробус в Пловдив

viber icon

Жесток роднински скандал, придружен с обиди и боричкане, се разигра в Пловдив, научи „Марица“ от свои източници. 

Млада майка и нейната леля били с изключително влошени отношения. Конфликтът достигнал връхната си точка на 25 януари тази година. 

В този ден жената била на разходка с детето си. Изведнъж нейната леля и сестра на майка ѝ я пресрещнала. Без да продума, подала плик на племенницата си. Вътре имало бележка, на която пишело, че била говорила с адвокат за правата на бабата да вижда внуците си и правото на внуците да общуват с баба си. Заявила, че няма да остави децата да растат с мисълта, че баба им, която ги е отгледала и която ги обичала, ги била зарязала, за да си гледа живота, което според нея било внушавано на децата.

66-годишната жена започнала  да сипе обиди към племенницата и да се държи агресивно. Наричала я „ку*ва“, казала ѝ също „детето ти ще стане лудо като вас“, „луда си като баба ти“, както и закани от типа „ще ви съборя къщата“, „тръгнала си по дяволите“. 

Младата майка била втрещена от поведението ѝ. Опитала се да преустанови странната комуникация и да продължи разходката си, но старицата продължила да върви до нея, да я обижда и да се заканва. 

Нервите на племенницата не издържали, бутнала леля си по рамото, за да я остави на мира, но без ефект. Възрастната жена започнала да я удря, дори пробвала да я бутне пред движещ се по улицата микробус с думите „Ето, да те смачкат“. Младата дама успяла да се задържи на едно място, но телефонът ѝ изхвърчал, а детето ѝ се разпищяло и разплакало. 

Старицата отново не се спряла, въпреки че за малко не убила племенницата си, бутайки я под колелата на буса. Започнала отново да я обижда, като казвала, че е „ку*ва“, че е „луда“ и че щяла да извади „психиатрични експертизи“. 

Племенницата отново опитала да потуши напрежението, но станало ясно, че "върви срещу товарния влак". 66-годишната пловдивчанка ѝ се нахвърлила, сборичкали се на тротоара. Случайни минувачи предотвратили цирка насред улицата. 

Още на следващия ден младата майка поискала да бъде защитена, заедно с детето, от домашно насилие, тъй като се чувства застрашена за себе си и своята рожба. Районният съд в Пловдив постановил да се издаде заповед, като същевременно забранил на лелята да припарва до племеницата и внучето си. Освен това, магистратите постановили да плати и глоба в размер на 200 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Господин  П

Господин П

14.03.2021 | 20:19

От Тея драми дати писне вече българска му работа

Отговори
0 0
Простотия до шия...

Простотия до шия...

14.03.2021 | 19:54

Та тя даже не е баба, за да има права да вижда децата.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?