49

Лудост в Пловдив: Джигит с мерцедес извади пистолет след засечка на пътя

18-годишен от Варна извади пистолет срещу шофьор в Пловдив. Екшънът се разиграл към 22.30 часа снощи на ул. "Васил Левски", съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата.  Джигитът бил с мерцедес и спрял успоредно на колата на другия шофьор. Тогава извадил и размахал насреща му пистолет,след което отново потеглил с мръсна газ.

По думи на потърпевшия ситуацията се разиграла малко след като между двете коли имало засечка в движение. В Трето районно последвала незабавна организация за установяване на въпросния мерцедес, а описанието му било подадено до всички полицейски патрули в града.

Много скоро колата е забелязана и спряна на територията на Второ районно, а проверката показала, че зад волана е 18-годишен жител на Варна. От него е иззет ползвания сигнален газов пистолет. Младежът е с няколко криминалистични регистрации и присъди, сред които за хулиганство и кражби. С полицейска заповед е задържан за 24 часа. Вече е образувано бързо производство. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Той има, ама кой вози

Той има, ама кой вози

17.08.2023 | 20:40

В тях, въййййй, да пази тоз,, слепия,,!?

Отговори
1 0
Сега пеню. имал бмв, мерседес....

Сега пеню. имал бмв, мерседес....

17.08.2023 | 20:38

Ама няма трабант...

Отговори
1 0
Ако си разноглет

Ако си разноглет

17.08.2023 | 20:37

Ако ще да е магарешка каручка, пак ще направиш,, катистрофа,,.коя е нецензурната дума,, пигмей,, или госпоза, магарешка каручка, ами оттам се започва и пеню оттам започнал, питайте, госпозата на село с шалварите как е било, айде сега!

Отговори
1 0
Мерцедесите

Мерцедесите

17.08.2023 | 17:24

по правило са любимите коли на простаците в България. Е, има и изключения. Но трябва да инате едно на ум. И още нещо, повечето са сдухани дизели трета ръка, дето димят като парни локомотиви.

Отговори
0 1
Страх Голям страх ги тресе

Страх Голям страх ги тресе

17.08.2023 | 16:22

Той и Тодор Живков и копойте му бяха забранили тапишниците Ония дето ги продаваха по едно време по сергиите на панаирите Страх Голям страх ги тресе Което е много хубаво от гледна точка на психологическия ефект До толкова ги тресе чиииифутската им дебилност че не могат да различат тапешник от огнестрелно оръжие Тоя момък само им го показал И они чииииифутите красиви и умни напълнили памперса А от Второ райони забърсали ли им са задните оцапани части И тия умни и красиви ще вървят срещу Русия Сигур и Второ ще върви след тях да им сменя памперса Да вървят И да не се врущат

Отговори
1 2
30 години, до нервен помак, защо бе пелтек и ти дърт пигмей

30 години, до нервен помак, защо бе пелтек и ти дърт пигмей

17.08.2023 | 14:03

Изкрайте си нервите, пистолетите, всичко което имате на показ!

Отговори
1 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?