Следвайте ни

Лудост край Пловдив: Джигит с мерцедес прати шофьор в канавката СНИМКИ/ВИДЕО 

viber icon

Шофьор с Опел се размина на косъм от смъртта край Пловдив заради джигит на пътя, научи "Марица". 

Инцидентът е станал до изхода на пловдивското Ново село. 

Потърпевшият шофьор Божидар разказва в социалните мрежи, че младеж с луксозен мерцедес му е отнел предимството. За да избегне сблъсък, отклонил рязко посоката си, излязъл от пътя, последвал сблъсък и "паркинг" в канавка. 

Виновният джигит дори не спрял, а си отпрашил с мръсна газ по пътя.

Жертвата на мръсната засечка е снимала как изглежда колата след каскадата. Смачкана е в предната си лява част, поражения има по предната броня и капак. 

"Пазете се по пътищата, защото има всякакви богати идиоти, мислещи се за безсмъртни. Постът не го качвам с цел лайкове или да се фукам. Карах обикновен Опел Астра, кола за под 3000 лв. Не е за колата, а за човека отсреща. Утре може същият връзкар да убие майка с дете и пак ще му се размине. Пазете се, не колите са виновни, а задкормилното устройство. Надявам се това да стигне до повече хора, за да знаят, че парите явно носят безсмъртие и неприкосновеност", пише възмутено потърпевшият в социалните мрежи. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Филибелия

Филибелия

21.05.2021 | 09:23

Понеже богатите ко,пелета са ненаказуеми,то е необходимо,да се създадат отряди от възмутени и да вземат правосъдието в свои ръце. Бой до инвалидност!

Отговори
6 0
Вътю

Вътю

21.05.2021 | 06:02

Само в "Марица" не разбрахте,че такива типове не са джигити,а както правилно е казал пострадалият,са ИДИОТИ/вж. още веднъж текста на статията/.Вижте какво е значението на думата"джигит" и тогава пишете.

Отговори
8 0
нико

нико

21.05.2021 | 04:56

публикувай номера на келеша и ще се разбере къде живее, много бързо. После един възпитателен бой до насер..

Отговори
12 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?