49

Лудост до Пловдив! Опряха пистолет в главите на деца

Мъж полудя заради хвърлена пиратка и извади пистолет срещу деца, научи "Марица".

Бруталните сцени се разиграли в пловдивско село. Три деца обикаляли и хвърляли пиратки. Когато минали покрай една от къщите, пиратка попаднала на терасата й. Бомбичката гръмнала точно до стаята на 2-годишно дете, което спяло. Събудило се от гърмежа, а баща му се вбесил. Взел револвера си и фенер, след което излязъл на улицата, за да търси малчуганите. Видял ги, извикал им да спрат и да не мърдат. Отишъл при тях и  насочил пистолета към главите им, крещял и ги обиждал. Заплашил ги с думите: „Ще ви изпозастрелям всичките като кучета! “.

Накарал ги да покажат съдържанието на джобовете си, за да види кой има пиратки, като през цялото време пистолетът бил насочен към главите им.  Към тях се приближили още две момчета, като същите действия разяреният родител предприел и към тях. Едно от  пострадалите момчета казало, че минути преди тях пред къщата им минали други младежи. Родителят тичешком се отправил към указаната посока. Тогава и петте деца си тръгнали, като някои тичали до жилищата си, други минали по заобиколен път, тъй като били много уплашени и стресирани.

Случката датира от 12 януари 2020 г. Утре обаче ще се проведе първо заседание по делото, две години след кошмара за децата. Бащата е с две обвинения - за заплаха за убийство и за незаконно оръжие. Ако признае вина, делото ще премине по съкратената процедура.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
еми

еми

24.01.2022 | 11:14

другия път не хвърляи пиратки в терасата на хората?

Отговори
0 0
Коментар

Коментар

23.01.2022 | 13:43

Тия дето са се озъбили на децата тук във форума със сигурност нямат деца.

Отговори
2 13
До Коментар

До Коментар

23.01.2022 | 15:19

Напротив, г-н Коментар! Това със сигурност са родители, които обръщат внимание на децата си и ги възпитават! А не ги пускат безотговорно по улиците без да знаят какви ги вършат и с кого! Защото напоследък ми прави впечатление, че ако могат да ги оставят някъде още от сутринта и до вечерта хич да не се занимават с тях, ще е най-добре! Като си решил да си родител, трябва да знаеш, че имаш мнооого отговорности и детето и възпитанието му са на първо място!

Отговори
13 1
Глоби

Глоби

23.01.2022 | 11:40

Глоба голяма за родителите на децата хвърляли пиратки

Отговори
33 4
Аман от криворазбраната демокрация!

Аман от криворазбраната демокрация!

23.01.2022 | 11:28

Аз ако бях също щях да ги подкарам с една пръчка и да ги бия до вкъщи и оттам родители да си продължат с възпитанието им!!!

Отговори
34 5
Времена и нрави

Времена и нрави

23.01.2022 | 11:24

Преди 30-тина години щяха да ядат бой на място, а после като се приберат щяха да им насинят така задните части, че да го помнят. Отделно, че щяха да ги привикат в детска педагогическа стая. Сега расте поколение свикнало да живее безнаказано за каквито и да е постъпки. Тези лигльовци скоро ще имат шофьорски книжки и ще са същите безотговорни кретенчета.

Отговори
41 4
!!!!!

!!!!!

23.01.2022 | 11:20

https://www.dunavmost.com/novini/pensioner-dokaza-che-edna-chast-ot-balgarite-poluchavat-nepravilno-izchisleni-pensii

Отговори
3 2
Жтнв

Жтнв

23.01.2022 | 11:09

Те били изплашени!?!? Лигльовци! А къде са им родителите, те знаят ли с какво се занимават отрочетата им като са по улиците? Много добре е постъпил човека! Та той е защитил детенцето си, кой знае какви последици може да има този уплах! И какво прави тази пиратка на терасата? Наказание ТРЯБВА за пираткаджиите и техните родители! Оставете човека!

Отговори
39 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?