46

Лудница! Пловдивчанка издивя в нощен клуб, чупи чаши и хапе охранители

Млада пловдивчанка се озова в ареста, след като се разбесня в нощен клуб в "Капана". Грозните сцени се разиграли преди месец, час след полунощ. Жената се почерпила солидно, след което започнала да се заяжда със случайни клиенти и да чупи чаши наред. Охраната на заведението веднага се намесила. Първоначално направили забележка на пияната клиентка, като помислили, че с това скандалът и грозната разправия ще приключат. Пловдивчанката обаче още повече запалила фитила. 

Започнала да се държи в пъти по-агресивно, обиждала и псувала охранителите, дори опитала да ги ритне и да ги захапе. Тъй като не успели да се справят с клиентката, те подали сигнал в полицията. Пристигналите униформени останали изумени от поведението на жената. Сложили й белезници, за да я укротят, но тя успяла да ги повреди. Така или иначе, след доста усилия, успели да я усмирят и арестуват.

Последвал акт, след което младата пловдивчанка била изправена пред съда. Там не признала вината си, като същевременно помолила за глоба в минимален размер.  В крайна сметка магистратите й наложили санкция в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Майна

Майна

27.09.2022 | 20:54

Ако бяхме нормална държава тази па-чавра щеше да бъде хваната от моралната нравствена полиция от жени и бита ди см-ърт на улицата-пример -Иран . Но понеже живеем в КЕ-нефа на Европа - бу-лгаристан тази мъ-рша ще плати само едно смешни 300 лв и до там . Срам и позор за държавата ни и нацията ни

Отговори
7 1
Шорошоядска България

Шорошоядска България

27.09.2022 | 20:11

Градската десница, на магистралки, празнуват демокрацията!

Отговори
4 2
dimitar

dimitar

27.09.2022 | 17:59

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирми Нашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 10
Майна

Майна

27.09.2022 | 17:56

Нищо ново в "арт квартала" на Пловдив. Арт дейци пръскат изкуство в малките часове след като се наливат до припадък. НАЗДРАВЕ БЪЛГАРИНО!!!!

Отговори
25 0
Дървото дървотооооооо

Дървото дървотооооооо

27.09.2022 | 19:52

Това капана е най-пропадняшкия квартал и като посетители и като архитектура и като душевност! Не това сборище не носи духа на града,защото със същата характеристика са примерно и улиците Възход,Елба и Сокол да да сериозно го казвам! Духа на този град могат да бъдат улици като: Иван Вазов,Карловска, Лейди Странгфорд,Антим I и Младежка ако последната се пипне от добър архитект. Такива скупщини,като :Христо Данов,Отец Паисий и Капитан Райчо си ги дръжте а тази клоака капана въобще не споменавайте!

Отговори
8 1
бой

бой

27.09.2022 | 17:54

в тиквата пияна какво я търпите

Отговори
19 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?