Следвайте ни

Луда гонка и дрифтове с БМВ-та край Пловдив, вижте резултата

viber icon

Шофьор на БМВ олекна с 3 бона след дрифт и гонка с друго немско возило. Освен това, остава и без книжка за една година. Решението е на магистратите от Районния съд в Карлово. 

Екшън изпълненията в стил „Бързи и яростни“ станали навръх Националния празник на България – 3 март. Около 21 часа полицай, който в този момент не бил на работа се движил с колата си по ул. „Теофан Райнов“ в Карлово. Наближавайки кръговото кръстовище на същата улица забелязал как от намираща се в близост до него бензиностанция две БМВ-та напускат с висока скорост, с пищящи гуми, превъртайки ги и поднасяйки и да навлизат по същия начин в кръстовището, като по този начин продължават движението си и по улицата.  След това отново се врънали дрифтирайки в началната точка на представлението. 

На дрифтаджията бил съставен акт и наложена глоба в размер на 3000 лв. и отнемане на шофьорската книжка за година. Санкцията е потвърдена от магистратите в Карлово, като може да се обжалва в рамките на две седмици пред Административния съд в Пловдив. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?