3906

Луд екшън в Стамболийски: Мъртвопиян нападна родителите си, заплаши полицаи с жесток побой

Мъртвопиян вдигна Стамболийски във въздуха. Екшънът се разиграл преди седмица, но до момента официално не са оповестявани подробности. 

Пияният нахлул в къща на познати. Започвал да псува и обижда домакина и семейството му, както и да се държи агресивно. Домакинът го отвел в къщата му, но там почерпеният продължил с неадекватните си действия – заяждал се с баща си, обиждал го, псувал го и го замерил с камък. Майка му се опитала да го спре, а той я ударил, след което станал агресивен и към сестра си, като й налетял на бой. Излязъл на улицата и там продължил да псува и обижда преминаващите хора, като хвърлял и камъни по тях.

Комшиите излезли да видят какво се случва и подали сигнал на тел. 112. На място пристигнал екип от районното в Стамболийски. Униформените се представили на пияния и му поискали документите.  Той се ядосал, започнал със заканите, като им казал, че ще ги пребие. Служителите на реда го предупредили, че спрямо него ще бъдат използвани физическа сила и помощни средства, ако продължава да буйства, но пияният не се спрял. Накрая успели да го усмирят и да му сложат белезници. След това бил отведн в районното.

Станало ясно, че е осъждан в чужбина, преди близо десет години за кражба на телефон. Изправен пред съда побойникът признал вината си. Обяснил действията си с твърдението, че били дошли в дома му да го бият, но не си спомнял причината и какво се е случило. Магистратите му наложили глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Оцени новината

Оцени новината
4.4/5 от 5 оценки
4.4/5 от 5 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?