49
Следвайте ни

Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пловдив

viber icon

Мнимите борци срещу порока използват за примамка непълнолетни момичета, които уж се нуждаят от помощ, за да влязат в хотел или заведение. Капанът щраква за всеки, който се хване на въдицата.   

 

Тийнейджъри, представящи се за членове на организацията „Ловци на педофили“, изнудват таксиджии със слаб ангел. За това алармира пред „Марица“ шофьор от Пловдив. Преди няколко дни мъжът качил клиентка на видима възраст около 18 години, която помолила да я откара до хотел извън града. По пътя обяснила, че с приятелки организират парти в хотела. Имало обаче проблем - не били навършили пълнолетие. Поискала шофьорът да й услужи с личната си карта, за да регистрира стая. На таксиджията му светнало, че молбата й не е съвсем в реда на нещата. „Прозвуча ми съмнително - как така деца ще правят купон в хотел? Не могат ли да се съберат у съученик, или да си вземат бира и да седнат на пейка в някоя квартална градинка“, запитал се човекът. Той се уплашил, че исканото от него не е законно, набил спирачки и свалил младата пътничка. 

Ден по-късно се поздравил за интуицията си, тъй като колега му разказал подобна история, но с печален край. „Оказа се, че е влязъл в капан. Не знам дали е била същата девойка, или някоя като нея, но схемата се повторила. Момичето завързало разговор с колегата, похвалила го колко е готин и го поканила на парти. Трябвало само да услужи с личния си документ. Той се навил и влязъл с нея в хотела“, разказва таксиджията.

Събитията се развили светкавично. След секунди в стаята нахлули трима младежи и „арестували“ наивника. Представили се за „ловци на педофили“. Поискали 3000 лева, в противен случай заплашили, че ще го предадат в полицията. Притиснат до стената, мъжът извадил парите и ги връчил на похитителите си, обяснява шофьорът.

Той предполага, че младежите използват името на нашумялата напоследък организация „Ловци на педофили“, за да изнудват жертвите си за пари. Разликата е, че оригиналните „ловци“ не се облагодетелстват финансово. Те създават фалшиви профили на момичета в сайтове за запознанства като Elmaz и Gepime, а доброволки в ролята на „клопката“ се представят за малолетни девойки. Уг​оварят среща с потенциалния пед​офил и му създават условия да се развихри. На място членове на организацията хващат мераклията в крачка, а после предават случая в полицията. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Да  Но Нещо ново Ич

Да Но Нещо ново Ич

04.11.2021 | 13:28

Да Но Сега вече две години наред медийно ни облъчват че имало вирус някакъв си и пандемия с такъва агресивност че да ти се изповръща Едно време медийната атака за облъчване на Народа бе в ръцете на един чифут и отявлен кумонист с чифутското име Давид Елезар Сега чифутите изкупиха все що има медия в България и де що се пръкне някъкъв сайт Ако е независим от тяхните пари всяка новина от него или нея се начича Фейк новина Те чифутските мънкита определят коя новина е истинска и коя фейк Държат патента за истината отново Както другарчето им Давидчо държеше истината за партията с помоща на член Първи пак от Истинската и Конституция

Отговори
0 0
След дъжд качулка

След дъжд качулка

04.11.2021 | 10:35

Мъ това е позната схема на малките тапи пендели мързеливи за да изкарат някой лев от този който се върже на тяхната въдица Схемата е позната отдавна Аз лично съм бил атакуван със крокодилски сълзи на очи от такива уродчета от женски пол Как видете ли дошли при баба си в Пловдив ама не открили баба си та се нуждаели за регистрация в хотел защото били малолетни А такива атаки свързани с оферти за да им наема стая на мое име имаше още през годините 1990 -93 -94 95 Тогава работех като таксиметров шофьор Имаше колеги който изгоряха от тези рекетьори не само финансово изнудвани но и стигнали до развод Въпрос на пипе А това че не е надраскано в Мекица това не значи че не се е случвало преди И тук пак да си поговорим за медийното облъчване и медийното мълчание и сентенцията житейска Ако имаше медий като сегашните по времетона Наполеон Света никога нямаше да разбере за загубата му при Ватерло

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?