49
Следвайте ни

Линейка шпори в насрещното заради ремонт и задръстване СНИМКИ

viber icon

Линейка на сирени остана блокирана в задръстване на бул. "Христо Ботев" в Пловдив и шофьорът се принуди да навлезе в насрещното, видя репортер на "Марица". В северното платно на пътната артерия, в района на автогара "Юг", се извършват ремонтни дейности.


На място работят машини, а преминаването е изключително затруднено. През няколко минути се образуват колони от автомобили, които пилят нервите на шофьорите. 

Точно в тази тапа се озова и линейката, която бе с включени светлини и сирени. Седналият зад волана осъзна, че няма начин да мине в следващите няколко минути и с това рискува шанса на пациента, който вози.


За да спаси живот, шофьорът навлезе в насрещното и премина участък от 200-300 метра, за да избегне тапата, отново да се влее в северното платно на бул. "Христо Ботев" и да продължи към болницата на "Пещерско шосе". 

снимки от Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Браво

Браво

08.11.2021 | 18:22

Браво на шофьора за снелостта , така се спасява човешки живот.

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?