49

Лекарка за убития баща в Неделево: Беше подут от бой, не реагираше! 

Лицето му беше подпухнало, подуто от бой. Имаше много синини. Това каза пред съда дежурната лекарка, която се отзовала на сигнала за пребития до смърт от сина си в пловдивското село Неделево, предаде репортер на "Марица". 

Тя не си спомни точната дата, на която са се разиграли грозните сцени, но разказа, че с шофьор и линейка са се отзовали на сигнал за жестоко пребит човек в селото. 

"Отидохме на адреса, човекът беше в безсъзнание, жена и му и синът му бяха там. Взехме го на носилката и го качихме в линейката, след което по най-бързия начин го отларахме в Пловдив. След това си тръгнахме", посочи лекарката. 

По думите й, линейката била посрещната на центъра на Неделево от жената на пребития. Отишли до къщата, като там пострадалият баща лежал на плочките на двора по гръб. 


"Имаше синини и рани по главата. Синът му стоеше точно до него и го гледаше безучастно. В линейката реагираше на повикванията само на жена му. Издаваше само гърлени звуци",  посочи още лекарката. 

Шофьорът на линейката, който е бил дежурен в онзи момент, разказа идентична история. Самият той, обаче, си спомни още по-малко подробности. 

След кратка почивка предстои разпит на  майката и сестрата на задържания за убийството Стоил. 


Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
4.3/5 от 3 оценки
4.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
fdhfdh

fdhfdh

07.03.2024 | 13:06

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:~--- https://use.my/man

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?