46

Лавина след Дебора! Една от най-красивите пловдивчанки с белег от макетно ножче

Неочаквано Мис България 2020 година Венцислава Тафкова призна, че и тя е била жертва на насилие с макетно ножче. Повод пловдивчанката да разкрие един от най-лошите си спомени до момента в живота е актуалният случай с жестоко обезобразената 18-годишна Дебора Михайлова.

Случаят с Дебора отключи редица признания и хвърли истинска бомба в държавата и обществеността. Случилото се с Венцислава Тафкова пък е от периода, в който е била още тийнейджърка.

"Бях едва на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да движа ръката си цял живот. И знаете ли какво изпитваш в този момент? Срам! Дълги години ме беше срам от този белег, който редовно се мъчих да прикривам", разкри моделката в стори в Инстаграм профила си.

От поста на миската не става ясно кой й е причинил това, но е видно, че тя открито изразява своята позиция, за жалост и личен пример, по темата за насилието над жени и деца.

"Каниха ме като гост в тв предавания, където постоянно се опитвах да прокарам моята кауза, но бързо бях прекъсвана с "по-интересни" въпроси за корекциите, които нямам! Докато не започнем да даваме гласност на проблемите, които крием от СРАМ, ще се молим да не се случват такива издевателства над близките ни", споделя още гневната Тафкова. И подчертава, че целта й не е да разкаже историята си или да се сравнява с Дебора от Стара Загора.

"Искам да покажа на младите момичета, че няма от какво да се срамуват. Сигурна съм, че има жени с неразказани истории поради срама какво ще си кажат другите! Жалко, че трябваше да се стигне до 400 шева, за да се обърне внимание на наболелия проблем. Жалко, че стана "модерен" едва сега! Жалко, че такива насилници в повечето случаи се разминават с наказание за лека телесна повреда и пробация. А за средна такава наказанието е до 6 години лишаване от свобода. Но излизат от затвора след 2-3. Според вас това справедливост ли е? Или е срам!??", не спести още от гнева си брюнетката, чийто белег на ръката цял живот ще й напомня за този случай

Оцени новината

Оцени новината
3.5/5 от 11 оценки
3.5/5 от 11 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
19 коментара
лавина

лавина

04.08.2023 | 20:13

освен филм е хубава дума описана в тълковния речник , предназначен за журналисти. Освен ако не се използва истанбулски прочит.

Отговори
1 1
Върховна простотия

Върховна простотия

04.08.2023 | 04:22

Вижте и снимката на тая. Как да не я нарежеш?

Отговори
4 0
Срам

Срам

03.08.2023 | 23:31

Ами то си е за срам да имаш такива касапи за приятели, но като не знаеш нищо по-добро от обстановката, в която си израснала, налиташ на касапи. В много случаи и майката на момичето е била рязана от някой касапин.

Отговори
4 0
Асан

Асан

03.08.2023 | 19:02

Веднаж в асансьор си снимах миризливите топки

Отговори
3 1
Луди млади

Луди млади

03.08.2023 | 18:15

Много ми е интересно от признанието на тези "пострадалите" във времето.. Имам подозрения за потвърждаване на тезата:каквото повикал такова се обадила... И още една :да би мирно седяло не би чудо видяло!!! Та монетата има 2 страни! Да не си помислите даже, че онивинявам или адмирирам тази низост!? Нееее!!!! този трябва да си получи заслуженото!

Отговори
6 2
Не бе,присто на бай Ганьо комплексара това му е отношението към жените

Не бе,присто на бай Ганьо комплексара това му е отношението към жените

03.08.2023 | 18:13

-има ги като вендинг автомат за кафе и като не му пусне питието и взима да го рита и блъска и да го троши,или не му е върнал рестото.Примати първобитни!

Отговори
10 4
Ресто

Ресто

03.08.2023 | 23:24

Виж това с рестото се случва много често.

Отговори
2 0
Македонец от Битоля

Македонец от Битоля

03.08.2023 | 18:07

Венциславо, сакам да ти влезна у сърцето и ще ти излекувам мишана на ръката. И да знайш, моют прапрадедо е измислил „македонската наденица“, сочна, вкусна, баш как си требе.

Отговори
3 5
Ето как си пробутват Юдейзма

Ето как си пробутват Юдейзма

03.08.2023 | 17:51

Според публикуваните коментарии на чиииииииифутите Юди нагли ние няма да търсим първопричината която е довела нормалния човек да издевее А на всеки нормален вярващ във Бога човек му е повече от ясно че във отношенията между двама ( пак подчертавам нормални ) човека има положена и изречена някаква клетва Най важната клетва за вярност Това при чииифутите Юди е непонятно понятие видно от историята и и Юдейската предателска същност Това да предадеш ближния си е най нормално действие Да Но Не На тях им се ще Християнина да го моделират със законите който драскат до нивото на овца На дойна крава Да я доят и тя да кротува Предателството да го въздигнат във култ Как ли Ами ето така Значи Юдейската им същност и възпитание ни казват така Въпреки че вие сте ИНВЕСТИРАЛИ любов ПАРИ време безсънни нощи грижи за деца и във един момент партньора с който сте делили и трохата на семейната софра да те предаде Да каже Чау Аз съм до тук Имам Друг Мотивите за предателството може да са хиляди Но то е едно Юда И след такова предателство което си е живо престъпление Юда според писаните от тях закони ни казват че ние нямаме право да осъдим Юда предателя Той бил личност и не можел да бъде подложен на унижения Единствено техните мекерета от техния Съд можел да създава правосъдие А ние достатъчно добре се нагледахме и напатихме от тяхното Юдейско творение Човешкия Съд в лицето на Пилат Понтийски приел за верни думите на Юда и юдейската тълпа и качил Божия Син на Кръста Учат ни с Юдейщината си да прощаваме на предателите на каузи Да отминаваме със лека ръка предателството и да казваме Майната му И разбираме късно Как неусетно те Юдите разбиват най ценното на едно общество СЕМЕЙСТВОТО Не виждате ли че поне 99 процента от уж техните семейства са на принципа съвместно съжителство БЕЗ БРАК Кога и къде и в кой времена такова чудо е съществувало във нашата Християнска България Съжителство на семейни начала Кога А когато е разбита кекава със такива псевдодемократични мазни приказки и правила най малката клетка на едно Общество СЕМЕЙСТВОТО самото Общество изчезва умира загива Със такива Юдейски техни постулати искат да ни унищожат като Българска Нация и България да остане в историята само като територия Но бъдете спокойни Те имат и парламентарно мнозинство от 166 Юди Колко му е и името на територията да сменят

Отговори
2 7
До Ето как

До Ето как

03.08.2023 | 18:01

Нещо ти хлопа , не си добре с главата пълни глупости си писал. Вземи се лекувай . Скоти пречат евреите вземи се обеси или се метни от високо. Ще оправиш проблема . И по този начин обиждаш и Българи бе фашист задръстен ненормалник.

Отговори
9 4
До Ето как от Йосиф

До Ето как от Йосиф

03.08.2023 | 18:05

Отк..ачалка , л..уд за връзване , фаш..ист , отр..епка , ти си чи..фут . Лай....но миризливо , фа..шкия слонска . За..дник миризлив. Бок...лук , лай.нар . Тъп..анар , пик..льо , кр..етен, пе..дал, дж..ендер , урод . Да го ду..хаш бе го..ведо.

Отговори
6 3
Тоя е просто обикновен луд

Тоя е просто обикновен луд

03.08.2023 | 18:06

Лишен от медицински грижи

Отговори
8 1
До Ето как от Всички други

До Ето как от Всички други

03.08.2023 | 18:09

Един човек без самочуствие с промит мозък , ненор...малник обиждаш всички Българи , да го ду...наш бе задъ...стеняк . Пишеш глупости бе тъпа...нар , вземи се лекувай, ако не можеш има лек въже дърво мост и готово. Камък и река влак ,огън.и други. Ще отървеш светът от един нено....рмалник.

Отговори
4 2
Мосад

Мосад

03.08.2023 | 23:21

ги “лекува” такива. Идва и неговия ред. Друго лечение за тая отрепка няма.

Отговори
2 2
Боко нашмъркан

Боко нашмъркан

03.08.2023 | 17:44

Тия кур.ви умират да се снимат по асансьори! :))

Отговори
7 3
bam

bam

03.08.2023 | 16:50

Първите два коментара са на абсолютни измекяри и тъPанари. Лошото е, че приемат насилието над другия като нещо обикновено, като бира преди мач. Всичко се връща. Дано скоро да страдате. Какво значение има кой с кого с е еб..? Нали и Вие го правите?

Отговори
7 4
Естествено

Естествено

03.08.2023 | 17:00

Тия, дето никой нормален човек не би изтърпял, са най-активни в интернет. А после на човек му изглежда, че изродите са на всяка крачка.

Отговори
6 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?