46
Следвайте ни

Ladies night в Кючука: Пловдивчанки си спретнаха див нощен купон, крият се от полицията

viber icon

Две приятелки от Пловдив вдигнаха цял блок в пловдивския квартал „Кючук Париж“ във въздуха, след като си спретнаха див купон след 01.00 часа през нощта, научи „Марица“.  

Пловдивчанките се забавлявали в апартамента на едната, хапвали, пийвали и слушали музика, надута до дупка от телевизионен канал. В 01.48 часа на тел. 112 бил подаден сигнал за нарушаване на нощната тишина, но без посочен  точен адрес от който идва шума. 

Към 03.00 часа в района пристигнал полицейски патрул. Униформените чули шум от висока музика и викове от четвъртия етаж на жилищната сграда, като прозорецът на апартамента на бил единственият отворен, светел и музиката се чувала по цялата улица. Достъпът до входа на блока  бил ограничен, поради което полицаите звъннали на звънеца, за да им отворят.

В даден момент музиката секнала и служителите на реда чули реплики от рода на „Какво ми пука, че полицаите са долу?“, „Няма да им отварям“, „Като ми пратят призовка ще кажа, че музиката не е от мен и ще се оправя“.

Полицаите си тръгнали, но съставили акт за 500 лв. , след което изпратили покана до пловдивчанката, чийто дом се веселяли с приятелката ѝ.  При връчването тя го подписала, но отбелязала в графата за възражения, че не е съгласна с написаното и че ще обжалва. Така и направила. Магистратите обаче потвърдили санкцията. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ъах

Ъах

18.09.2021 | 17:29

Туй да не ти е на село на поляната мъри? Не излагай селото!

Отговори
18 0
беден бял полово зрял мъж

беден бял полово зрял мъж

18.09.2021 | 19:21

Няма кой да ги изклати за това, да не са лесбита? Скоро видях една мъжкарана с големи сиси, качи се в една кола и там с друга се награбиха да се целуват по устата! В Кючукът си има и лесбита разни остригани, нарисувани с татуси и закърфичени с пирсинги, като видиш двечки такива, въпрос на досещане е! Любителки на негри, лесбита, млади мамчета с по две дечица гледат лошо и през теб сякаш ще ги изнасилваш, така е в Кючука ще си останеш девствен, само травестита Алексия ме хареса, ама аз съм старомоден, а не модерен - ляв, а с тоя имаш чувството, че ще те удари, защото не му оибръюаш внимание! Гнусна работа, луд живот!

Отговори
6 0
въпросите са

въпросите са

18.09.2021 | 21:35

Кога по нашите земи, населението ще започне да проумява, че живее с други хора около себе си и трябва макар и лицемерно да уважава тяхната почивка нощем. Чалгата ли изврати всички? Корупцията, алчността и завистта ли? Липсата на масово неуважение към представителите на властта в лицето на полицията ? Къде в демокрациите на запад две грозно пияни селяндурки ще разиграват и тормозят цял район и разиграват полицаи? В онези демокрации "Биг Брадър" е навред! Населението не го забравя! Единиците пропуснали да спазват правилата на обществото плащат жестоки глоби и получават неоспорими в съда наказания. Мегаломанските проекти за нови огромни жилищни комплекси със сгради до 22 и повече етажа в Пловдив, разрешени от корумпираните управници и архитектска гилдия ще доведе до нови гета за бели в които две ново настанили се селяндурки ще тормозят стотици с безпардонното си поведение. Простотията си има държава!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?